A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben

Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

Adatok

Kiadó:
Hermit Kiadó
Oldalszám:
111
Kiadás éve:
2014
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155496028
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Borító ár:
2300
-28%
2 300 Ft1 656 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!