A főzés tudománya

A főzés tudománya

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Adatok

Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Oldalszám:
256
Kiadás éve:
2023
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789636042486
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Dr. Stuart Farrimond
Alcím:
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Borító ár:
7999
-29%
7 999 Ft5 759 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!