A diétás konyha technikája

A diétás konyha technikája

Minden nép speciális nemzeti jellegét főleg nyelvében, zenéjében, népviseletében és szakácsművészetében tartja fenn és hagyja hátra utódaira. A magyaros konyha egyike a legjellegzetesebb nemzeti konyháknak, szabályai és tulajdonságai lényegesen évszázadok alatt sem változtak. Bár ezen sajátságok a velünk szomszédos nemzetek szakácsművészetére való hatás révén mind szélesebb körben terjedtek el, nem volt ezideig olyan munka, amely ezeket tudományos képzettséggel rendszerbe foglalta és élettani hatásukat orvosi kritika tárgyává tette volna.
Jelen munka megfelel úgy az orvosi, a dietetikai és a konyhaművészeti előírásoknak.

Adatok

Kiadó:
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ
Oldalszám:
192
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155144622
Nyelv:
magyar
Megjelenés:
2024
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Dr. Soós Aladár
Borító ár:
3300
-27%
3 300 Ft2 409 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!