A csokoládé

A csokoládé

Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment. A könyv igazi kuriózuma a cukrászat és a kulináris élvezetek kutatói számára. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
28
Kiadás éve:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156603401
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Rhédey Antal
Borító ár:
2300
-28%
2 300 Ft1 656 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!