új A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.

Adatok

Kiadás éve:
2022
Oldalszám:
231
Szerző:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid
-10%
3 900 Ft3 510 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!