3 fiókos kombinált ágyneműtartós gyermekágy szürkésbarna színben

3 fiókos kombinált ágyneműtartós gyermekágy szürkésbarna színben
 • 3 fiókos kombinált ágyneműtartós gyermekágy szürkésbarna színben
 • 3 fiókos kombinált ágyneműtartós gyermekágy szürkésbarna színben

Egy egyedi gyermekágy, mely praktikusságának ás átalakíthatóságának köszönhetően a legkedveltebb termékek egyikévé vált. A gyermekágy komfortos, sok funkciójának köszönhetően képes alkalmazkodni az ifjonc korához, szükségleteihez, illetve a szoba kialakításához egyaránt.

Termékleírás:

Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, Vizes bázisú gyermekbarát anyaggal

Fekvőfelület: 3 pozícióban állítható. Speciális előfeszített, réteg ragasztott fa rugókkal van felszerelve. Ez fontos a kényelmes nyugodt alvás és a megfelelő átszellőzés miatt. Ugyanakkor gyermeke ugrálásakor, elesésekor tompítja az estét, védi gyermekét.

viba1.jpg

A bútorlap élei: Lekerekítettek, rugalmas gyermekbútorokhoz kifejlesztett speciális él védővel vannak bevonva, így biztonságossá és esztétikussá téve azt. Ez a megoldás kizárja az éles élek okozta esteleges sérüléseket. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat.

Oldalrácsok: Nagyon stabil, biztonságos könnyen szerelhető. Az új előírásoknak megfelelően keresztirányú rögzítést alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2 db pálca kivehető, így gyermeke később az ágyból önállóan ki – be tud majd járni.

viba7.jpg

A pelenkázó szekrény az ágy mindkét oldalára szerelhető. A szekrény ajtaja ujjbecsípődést megakadályozó speciális pántokkal van felszerelve. Az ajtók nyitásakor a saroknál a rés nő így gyermeke esetlegesen odakerülő ujja sérülését megakadályozza. Az ajtógombok gömbölyűek, így nem tudnak sérülést okozni.

viba5.jpg

Az ágyneműtartó 2 fiókból áll, mely görgős síneken könnyen kihúzható, a takaró lemezzel pormentesen fedettek. Az ágyneműtartók nagy méretüknek köszönhetően átlagon felüli tárolási lehetőséget biztosítanak.

Az ágy heverővé alakítása után egy 66 x 175,5 x 65 cm-es méretű heverőt kapunk, melynek fekvőfelülete magasabb az átlagosnál. Ez fontos, hiszen a padló közelében a szálló por és a hideg-zóna kevésbé éri a gyermeket.

Így néz ki az átalakítás után:

viba4.jpg

Az ágy rácsos kiságyként 2 éves korig ajánlott! Heverővé alakítva 6 - 8 éves korig!

FIGYELEM!

A képen látható matrac illusztráció, nem a termék része. A méretben hozzá illő matracot web áruházunkban megvásárolhatja. Keresse a 60 x 120-as méretet.


Méretek:

 • Méret (magasság, szélesség, mélység) 101x 175.5 x 66 cm
 • Súly72 kg
 • Matracméret60 x 120 cm (nem tartozék)
 • Pelenkázó lap61 x 50 cm

Heverővé alakítás után ifjúsági ágy és éjjeli szekrény méretei:

 • Ágy: 66 x 175.5 x 65 cm ( magasság, szélesség, mélység)
 • Éjjeli szekrény: 75 x 53.6 x 65 cm ( magasság, szélesség, mélység)

Nagyméretű bútorok szállítása 6.490 Ft / db

Adatok

keszlet_raktar1:
12
keszlet_raktar2:
0
keszlet_raktar3:
0
-5%
126 000 Ft119 990 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!