24V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 24V DC24V-ra háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

24V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 24V DC24V-ra háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

Hybrid töltésszabályozó

Bemenet: 24V AC 3 fázisú szélkerék számára
12V DC egyenáram napelem számára
Kimenet: 24V DC egyenáram

Ajánlott akkumulátor: 2x12V150Ah, de minimum 2x12V75A sorba kötve
Világító diódák: Töltés, Akkumulátor csatlakoztatva, Feltöltve, Fék
Beépített töltésszabályozó, amely feltöltött akkumulátornál, vagy túlzott szélsebességnél fékezi a szélkereket.

Méret: 16x12x6 cm
Fémházas kivitel hűtőbordákkal

A hybrid töltésszabályozó főbb funkciói:

 1. Töltés szabályozása: A töltésszabályozó olyan eszköz, amely szabályozza az akkumulátorokba érkező energiamennyiséget. A megfelelő töltési szint fenntartása segít meghosszabbítani az akkumulátorok élettartamát és optimalizálni a töltési ciklusokat.

 2. Energiatermelés összehangolása: A napelemek és szélkerék által generált energia mennyisége folyamatosan változik a környezeti feltételektől függően. A töltésszabályozó feladata, hogy összehangolja és kiegyenlítse a két rendszer energiatermelését, hogy az akkumulátorok optimális töltési szintjét biztosítsa.

 3. Töltési prioritás beállítása: A töltésszabályozó lehetőséget ad arra, hogy beállítsuk a prioritást a napelemek és a szélkerék között, attól függően, hogy az adott helyszínen melyik energiaforrás áll rendelkezésre bőségesebben.

 4. Túltöltés és mélykisülés védelme: A töltésszabályozó megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és mélykisülését, ami hosszú távon károsíthatja azokat. Ezáltal megnöveli az akkumulátorok élettartamát és megbízhatóságát.

 5. Adatgyűjtés és monitorozás: Sok modernebb töltésszabályozó rendelkezik adatgyűjtési és monitorozási lehetőségekkel. Ezek segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást, az akkumulátorok állapotát és a rendszer teljesítményét.

Adatok

E-A-N kód:
4.26039765825E+12
-38%
60 000 Ft37 500 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!