2 fiókos kombinált Kloé gyermekágy 60x120 krém-fűz színben

2 fiókos kombinált Kloé gyermekágy 60x120 krém-fűz színben
  • 2 fiókos kombinált Kloé gyermekágy 60x120 krém-fűz színben
  • 2 fiókos kombinált Kloé gyermekágy 60x120 krém-fűz színben

Heverővé és éjjeliszerkénnyé alakítható

A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A kiságyból az oldalrácsok eltávolítása után, és a pelenkázószekrény leemelésével, egy i úsági heverőt és egy éjjeli szekrényt kapunk. Az kiságy könnyedén átalakítható, nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.
Anyaga
Tömör- gőzölt bükkfa és színtartó felületű laminált bútorlap.
Felülete
Bükkfa elemek felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. Felületeit először egy szállekötő és alapozó anyaggal, ezt követően egy fedő, majd egy speciális vizes bázisú lakk réteggel kezelik. Ezen többrétegű behatás által az átlagosnál egy jóval magasabb védelmet, tartósságot valamint élettartamot tudunk elérni a kezelt fa felületén. Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztántartásuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos.
Élek és sarkok
Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során a gyermek és a szülő érintkezhet ezzel az anyaggal zárták le. A bútor nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.
Fekvőfelület
A kiságy fekvőfelülete speciális előfeszített, bükkfa rugókkal van ellátva, mely a gyermek ugrálásakor és elesésekor tompítja az ütődést. A fa rugók közötti hézagolás nagyon jó átszellőzést biztosít bármilyen ágybetét használatával.
A fekvőfelület 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának a babához, addig a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető.
Kivehető pálcás oldalrács
Az oldalrácsok tömör, gőzölt bükkfából készülnek és 2 darab kivehető pálcával vannak ellátva, melyek segítségével a megfelelő korban lehetővé válik a gyermek önálló ki-és bejárása a kiságyba. Mivel a kiságy oldalrácsai kemény bükkfából készülnek és gyermekbarát, egészségre ártalmatlan anyagokkal vannak felületkezelve ezért nem szükséges rágásvédőt helyezni az oldalrácsainkra.

Ívelt bükkfalábakkal
A kiságy ívelt bükkfa lábakon áll, amik letisztult modern külsőt kölcsönöznek a terméknek és lehetővé teszik a szekrény alatti rész egyszerű takarítását.
Megfelelőség
A kiságy teljes körűen megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 98 x 179 x 65 cm
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm
A heverő matrac mérete: 60 x 172 cm
A pelenkázólap mérete: 61 x 50 cm
A termék összsúlya: 69 kg


* A képen látható matrac és pelenkázólap nem része a terméknek
* A pelenkázószekrény fiókjainak belseje fehér színből készült

Adatok

keszlet_raktar1:
15
keszlet_raktar2:
0
keszlet_raktar3:
0
-11%
131 000 Ft116 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!