155 fagylalt és jeges desszert

155 fagylalt és jeges desszert

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Igazi nyári csábítás egy jó adag, hideg nyalánkság a rekkenő hőségben... De nem csak a nyári melegben fogyasztunk fagylaltot, hanem akár a legnagyobb kinti fagy idején is jólesik egy kis hideg desszert - persze a meleg szobában. Egy mestercukrásznak az a véleménye hogy, a két legalapvetőbb fagylalt a vanília és a citrom. Ahol ezt a két fajtát kifogástalan minőségben készítik, ott biztos, hogy a többi sem okoz csalódást. Könyvünkben igen széles választékot kínálunk, de a variációk száma a végtelen felé tart. A klasszikusnak számító tejes és vizes fagylaltokon túl számos szorbet és parfé receptje is szerepel gyűjteményünkben csakúgy, mint a sütés nélkül elkészíthető hideg habos finomságok elkészítésének leírása.

Adatok

Kiadó:
Holló és Társa Könyvkiadó
Oldalszám:
120
Kiadás éve:
2010
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789636845728
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Bártfai László
Alcím:
A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
Borító ár:
698
-28%
698 Ft503 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!