12V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 12V -> DC12V háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

12V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 12V -> DC12V háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

Töltésszabályozó napelemhez és szélkerékhez

Bemenet: 12V AC 3 fázisú max 500W szélkerék számára
+ 12V DC egyenáram max 150W napelem számára
Kimenet: 12V DC egyenáram
Ajánlott akkumulátor: 150-200 Ah, de minimum 100 Ah!
Világító diódák jelentése: Töltés, Akkumulátor csatlakoztatva, Feltöltve
Beépített
töltésszabályozó, amely feltöltött akkumulátornál, vagy túlzott szélsebességnél fékezi a szélkereket.
Méret: 16x12x6 cm
Fémházas kivitel hűtőbordákkal.

A hybrid töltésszabályozó főbb funkciói:

 1. Töltés szabályozása: A töltésszabályozó olyan eszköz, amely szabályozza az akkumulátorokba érkező energiamennyiséget. A megfelelő töltési szint fenntartása segít meghosszabbítani az akkumulátorok élettartamát és optimalizálni a töltési ciklusokat.

 2. Energiatermelés összehangolása: A napelemek és szélkerék által generált energia mennyisége folyamatosan változik a környezeti feltételektől függően. A töltésszabályozó feladata, hogy összehangolja és kiegyenlítse a két rendszer energiatermelését, hogy az akkumulátorok optimális töltési szintjét biztosítsa.

 3. Töltési prioritás beállítása: A töltésszabályozó lehetőséget ad arra, hogy beállítsuk a prioritást a napelemek és a szélkerék között, attól függően, hogy az adott helyszínen melyik energiaforrás áll rendelkezésre bőségesebben.

 4. Túltöltés és mélykisülés védelme: A töltésszabályozó megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és mélykisülését, ami hosszú távon károsíthatja azokat. Ezáltal megnöveli az akkumulátorok élettartamát és megbízhatóságát.

 5. Adatgyűjtés és monitorozás: Sok modernebb töltésszabályozó rendelkezik adatgyűjtési és monitorozási lehetőségekkel. Ezek segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást, az akkumulátorok állapotát és a rendszer teljesítményét.

Adatok

E-A-N kód:
1.2020111109E+12
-11%
60 000 Ft53 900 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!