hirdetés
Vissza

Fűszeráruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   A1 Marketing Kft.
   » Cím
   6000, Kecskemét, Wesselényi u. 5.
   » Telefonszám
   +3670 453 8888
   » E-mail cím
   rendeles  fuszeraruhaz.hu, infofuszeraruhaz.hu
   » Weboldal
   www.fuszeraruhaz.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-59710/2012
   » Adószám
   13719021-2-03
   » Cégjegyzékszám
   03-09-113515
   » Cégjegyzék vezető
   Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Tóth Gábor
   » Telefonszám
   +3630 943 6519
   » E-mail cím
   rendeles  fuszeraruhaz.hu
   » Logó
   
 •  » Kiszállítás futárszolgálattal
   A megrendelt termékeket GLS futárral juttatjuk el Önhöz. A szállítás előtti napon a megadott telefonszámra SMS értesítőt küldünk. A futárszolgálat a csomagot általában munkaidőben kézbesíti a megadott címre. Ha a kiszállítás sikertelen, akkor értesítőt hagy az adott címen. Az ezen található elérhetőségeken tud a futárszolgálattal egyeztetni új szállítási időpontről vagy helyszínről. ÚJDONSÁG! Futáros kiszállítás esetén, átvételkor készpénz helyett már bankkártyával is fizethet a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, ha bankkártyával szeretne fizetni.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel az üzletünkben
   A megrendelt termékeket személyesen is átveheti kecskeméti üzletünkben. A bolt címe: Fűszerkuckó - 6000 Kecskemét, Wesselényi u. 5. Telefon: 36 70 453 88 88 Nyitva tartás: Hétfőtől - péntekig 9.00 - 17.00
   
  Szállítási költség0 Ft
   » Budapesti személyes átvétel
   Ha Ön Budapesten vagy körzetében lakik, és el tud menni a megrendelt csomagokért, akkor ezt a szállítási lehetőséget Önnek találták ki. A 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43. sz. alatt található Webshop Logisztikai partnerünk. A megrendelt csomagokat ide szállítjuk be keddi és csütörtöki napokon. A csomagokat átveheti a beérkezés napján 15.00 órától, vagy a következő napokon, az Önnek legalkalmasabb időpontban.
   
  Szállítási költség490 Ft
   » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
   A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft890 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   Amennyiben a kecskeméti üzletünkben történő személyes átvételi lehetőséget választotta, lehetősége van a termékeket átvételkor a helyszínen készpénzzel kifizetni. Az üzletben sajnos bankkártyával még nem tud fizetni.
   » Utánvéttel
   A megrendelt termékek ellenértékét, kiszállításkor a futárnak tudja kifizetni. Így ha ezt a fizetési módot választja, akkor kérjük ügyeljen rá, hogy legyen elég készpénz Önnél. Néha az is előfordul, hogy a futár nagyobb pénzből nehezen tud visszaadni. Ezért javasoljuk, hogy a pontos összeg legyen Önnél.
   » Bankkártyás fizetés átvételkor
   A megrendelt termékeket átvételkor bankkártyával is kifizetheti.