hirdetés
Vissza

Hőmennyiségmérő centrum

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Mérőműszer Bolt Kft
   » Cím
   1077, Budapest, Rózsa u. 24.
   » Telefonszám
   +36 1 411 0713
   » Fax
   +36 1 411 0714
   » E-mail cím
   meromuszer  meromuszer.com
   » Adószám
   23463219-2-42
   » Cégjegyzékszám
   01-09-966724
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Törvényszék Cégbíósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Hernyák János
   » Telefonszám
   +36 1 411 0713
   » E-mail cím
   meromuszer  gmail.com
 •  » Futárral Magyarország területén előre történő fizetéssel (paypal, vagy utalás)
   Az árut a futár a megadott címre szállítja és átadja a címzettnek.
   
  Szállítási költség2.100 Ft
   » Futárral Magyarország területén, utánvéttel
   A futár a megrendelt árut a megadott címre kiszállítja, az utánvét összegét átveszi és az árut a címzettnek átadja
   
  Szállítási költség2.600 Ft
   » Nincs kiszállítás
   A vevő az árut személyesn az átvételi helyen veszi át. Az üzlet nyitvatartási ideje: Hétfő-Csürötök: 8-16 Péntek: 8-12 A járványügyi helyzet és a 2020. március 27-én kiadott kormányrendelet előírásaira tekintettel 2020. március 30-tól visszavonásig a Mérőműszer Bolt működésében, a vevők kiszolgálásában az alábbi változásokra kerül sor: az üzlet nyitva tartása 8 órától 13 óráig lesz a hét minden munkanapján az üzletben a bolti eladókon kívül egyszerre csak egy személy tartózkodhat, belépés előtt köteles szájmaszkot és kesztyűt felvenni Felhívjuk a figyelmüket, hogy a személyes kontaktusok elkerülése céljából továbbra is fennáll az áruk házhoz szállításnak lehetősége a GLS futárszolgálattal. Rendelésüket leadhatják telefonon (06 1 411 0713), vagy a webáruházon (http://meromuszer.revolshop.hu/) keresztül.
   Nincs megadva szállítási költség!
 •  » Készpénzzel az átvételi helyen
   A fizetés az átvételi helyen készpénzzel történikAz üzlet nyitvatartási ideje: Hétfő-Csürötök: 8-16 Péntek: 8-12
   » Előre történő bankátutalással
   A vevő a megvásárolt áru értékét bankátutalással fizeti meg az alábbiak szerint: 1. A megrendelés vételét követően az áruház ún. Díjbekérőt állít ki 2. A díjbekérőt a megrendelésen megjelölt E-mail címre megküldi 3. Az összeget a díjbekérőn megjelölt bankszámlaszámra kell utalni 4. Az áru a vételár beérkezése után vehető át az üzletünkben: Az üzlet nyitvatartási ideje: Hétfő-Csürötök: 8-16 Péntek: 8-12 , ha pedig szállítást kért és az leszámlázásra került, akkor az árut a vételár beérkezését követő munkanapon futárszolgálattal a megadott címre szállítjuk.
   » Utánvéttel, az áru kiszállításakor, készpénzben vagy bankkártyával a futárnak.
   Az áru értékét és a szállítási költséget az áru kiszállításakor a helyszinen, a futárnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával
   » Bankkártyával az átvételi helyen
   Az átvételi helyen bankkártyával POS terminál használatával. Az üzlet nyitvatartási ideje: Hétfő-Csürötök: 8-16 Péntek: 8-12
   » PayPal fizetés
   Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.