hirdetés
Vissza

Szépségbio.hu

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Mouzenidis Hungary Travel Agency Kft.
   » Cím
   1125, Budapest, Zirzen Janka u. 44.
   » Telefonszám
   +36-1/231-0400
   » E-mail cím
   info  szepsegbio.hu
   » Weboldal
   szepsegbio.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH - 88491
   » Adószám
   25079906-2-43
   » Cégjegyzékszám
   01-09-198538
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Szépség Bió
   » Telefonszám
   +36-1/226-0646
   » E-mail cím
   info  szepsegbio.hu
   » Logó
   
 •  » DPD futárszolgálat
   Telefonszám: +36 1 501 6200 E-mail: dpd@dpd.hu Hétfő: 07.00 - 19.00 Kedd – Péntek: 08.00 - 18.00 Nyomonkövetés » (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot) OTTHON MARADNA? MI KISZÁLLÍTJUK ÖNNEK! Szeretné kényelmesen, otthonában átvenni a megrendelt terméket? Válassza a házhoz szállítást és akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk a kiválasztott árut az ország egész területén. HONNAN TUDHAT MEG BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT A CSOMAGJÁRÓL? Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést, illetve nyomon követheti a DPD weboldalán a "Csomagkeresés" mezőbe a csomagszámot beírva: http://www.dpd.com/hu NEM TALÁLTA OTTHON A KÉZBESÍTŐ? INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK! Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást. KÉRJÜK, HOGY A CSOMAG TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRIZZE!! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft 1.200 Ft
 •  » Előre utalással
   Kiegyenlítheti megrendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálhatja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.
   » Utánvéttel
   Amennyiben az utánvétes vásárlást választja, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és az utánvét díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlíteni. Az utánvét díja a szállítási költségen felül nettó 255 Ft.