hirdetés
Vissza

Spontex webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Dynamic Sales Group Kft.
   » Cím
   1031, Budapest, Monostori út 15.
   » Telefonszám
   +36-70/413-9002
   » E-mail cím
   judit.krajczar  dynamicsales.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-66441
   » Adószám
   22754068-2-41
   » Cégjegyzékszám
   01-09-942046
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Krajczár Judit
   » Telefonszám
   +36-70/413 9002
   » E-mail cím
   judit.krajczar  dynamicsales.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel telephelyünkön
   Lehetőség van a megrendelés személyes átvételére is. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel. A megrendelést a 1031 Budapest, Monostori út 15. szám alatt lehet átvenni, az átvétel időpontjáról azonban telefonos egyeztetés szükséges! Megrendelése visszaigazolását követően felkeressük Önt az átvétel időpontjával kapcsolatban.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Futárszolgálat
   Csomagjainkat a FámaFutár futárszolgálattal szállítjuk ki kizárólag Magyarország területén. A szállítási határidő minden esetben a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap, amennyiben a termék raktárkészleten van. A csomag feladásáról e-mailben értesítést küldünk. Kereskedelmi tevékenységet folytató vásárlóknál a minimum rendelési összeg elérésekor a szállítás ingyenes. Erről bővebben a "Hasznos információk vásárlóinknak" menüpont alatt olvasható. Minden más esetben, illetve végfelhasználóknál az alábbiak szerint alakul a szállítás költsége, mely bruttó megrendelési végösszegre vonatkozik.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 5.000 Ft1.250 Ft
  nagyobb egyenlő 5.000 Ft Ingyenes!
   » Foxpost csomagautomaták
   Csomagátvétel bankkártyás fizetéssel, sorban állás nélkül! A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Foxpost szolgáltatás 5-féle csomagméretre korlátozódik. Ezért a rendelésnél nem minden terméknél választható ez a megoldás. A méretükből adódóan nyeles termékeink: a partvisok, felmosók (kivéve a dobozos szettek) sajnos nem kézbesíthetők Foxpost automatán keresztül. Kérjük vegyék figyelembe azt is, hogy Foxpost szállítás választása esetén kizárólag bankkártyával tud fizetni a csomagterminálnál. A szolgáltatásról bővebben a "Hasznos információk vásárlóinknak" menüpont alatt olvasható.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 4.000 Ft890 Ft
  nagyobb egyenlő 4.000 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel a futár részére
   Rendelését utánvéttel tudja kifizetni a kiszállítás címén, a csomag átadásának időpontjában. Ebben az esetben készpénzzel tud fizetni a futár részére.
   » Fizetés személyes átvétel esetén készpénzzel, telephelyünkön
   Amennyiben személyesen jön el csomagjáért, készpénzzel tudja kifizetni megrendelését.
   » Bankkártyával Foxpost csomagterminálnál
   Vegye át csomagját Foxpost csomagterminálon keresztül, bankkártyás fizetéssel, sorban állás nélkül! Amennyiben rendelését Foxpost csomagponton szeretné átvenni, a fizetés bankkártyával teljesíthető a csomagterminálnál. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Foxpost szolgáltatás 5-féle csomagméretre korlátozódik. Ezért a rendelésnél nem minden terméknél választható ez a megoldás. A méretükből adódóan nyeles termékeink: a partvisok, felmosók (kivéve a dobozos szettek) sajnos nem kézbesíthetők Foxpost automatán keresztül. Kérjük vegyék figyelembe azt is, hogy Foxpost szállítás választása esetén kizárólag bankkártyával tud fizetni a csomagterminálnál.
 •  » Tájékoztató
   

  Minden, ami egy hatékony takarításhoz szükséges!

  Lapos és rojtos felmosók, partvisok, szivacsok és súrolók, törlőkendők és szivacskendők, testápoló szivacsok és kellékek, egyéb háztartási kiegészítők és eszközök.

  Hagyományos Söke termékek Spontex köntösben!

  Takarítson együtt a Sünivel!

   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!