hirdetés
Vissza

MiniOrszág Baba-Mama Webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Ice Surprise Kft.
   » Cím
   1182, Budapest, Nagyenyed utca 46
   » Telefonszám
   +36307406613
   » E-mail cím
   info  miniorszag.hu
   » Adószám
   25502853-2-43
   » Cégjegyzékszám
   01-09-278852
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Kozmáné Haász Annamária
   » Telefonszám
   +36307406613
   » E-mail cím
   info  miniorszag.hu
   » Logó
   
 •  » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
   A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak. FIGYELEM! FOXPOST átvétel esetén kérjük vedd figyelembe, hogy a kiszállítható csomag: maximum 25 kg és a doboz kiterjedései pedig: 60 x 36 x 62 cm-es lehet! Mivel az automatát csak az általad megadott telefonszámra küldött kóddal tudod kinyitni, ezért kérjük ellenőrizd a megadott telefonszámodat! A megrendelt termékek árát az automatánál bankkártyával tudod kiegyenlíteni! Készpénzes fizetés nem lehetséges!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft799 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ft Ingyenes!
   » GLS futárszolgálat
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft1.350 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ft Ingyenes!
 •  » Személyes átvétel készpénzfizetéssel
   Előzetes egyeztetést követően 1185 Budapest Maros utca 4 szám alatti székhelyen történő átvételkor lehetőség van a számla készpénzzel történő kiegyenlítésére.
   » Előre utalás
   Ha a vásárló előre utalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a megadott számlaszámra megteheti, de érdemes előtte az eladóval egyeztetnie, hogy minden kedvezmény érvényesítve legyen (ha van ilyenre jogosultsága) és biztosan minden termék egyszerre szállítható legyen. A fizetés megérkezése után kerül a csomag kiszállításra, addig készenléti állapotban van. A szállításról az eladó értesíti a vásárlót.
   » Utánvét
   Ha a vásárló utánvéttel szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen estben a termék kiszállításakor a futárnak kell a termék árát és az esetleges szállítási költséget megfizetni. Utánvétes fizetés esetén 225 Ft utánvétes kezelési költséget számítunk fel.
   » Bankkártyás fizetés
   Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun Bank rendszerén keresztül A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget. A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét. A vásárlás folyamata: A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán. Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn. Milyen bankkártyákat használhat: A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.