hirdetés
Vissza

Kamerabolt

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Startolj Bt
   » Cím
   6120, Kiskunmajsa, Lajosváros utca 5 székhely
   » Telefonszám
   +36-70/3149897
   » E-mail cím
   startoljhu  gmail.com
   » Weboldal
   www.kamera.startolj.hu
   » Adószám
   21178027-2-03
   » Cégjegyzék szám
   03-06-115832
   » Cégjegyzék vezető
   Bács-kiskun Megyei Bíróság, Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Selmeci János
   » Telefonszám
   +36-70/3149897
   » E-mail cím
   startoljhu  gmail.com
   » Logó
   
 •  » Futárral
   DPD futárszolgálat. Egy csomag mérete maximum 50 kg lehet, háztól-házig szolgáltatás. A csomagküldéshez pontos elérhetőségi adatok / telefonszám szükséges. A futár nem tud pontos időpontra szállítani, így kérjük az átvételhez a jelzett napon 8.00-17.00 óráig biztosítsák az elérhetőséget. Köszönjük. A csomag átvételekor kell a futárnak fizetni készpénzben! Szállítási felelősség Mindent megteszünk a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség bennünket NEM terhel. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Szállítási partnerünk a Magyar Posta és a DPD! Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 2 munkanap a választott fizetési feltételeknek megfelelően. Ettél eltérő esetben jelezzük a pontos szállítási határidőt. Vásárlás előtt minden esetben olvassa el a HOGYAN VÁSÁROLJUNK? menüpontot.
   
  Szállítási költség1.990 Ft
   » Postai csomagfeladással
   A Magyar Posta szolgáltatásait kizárólag, kisméretű és alacsony értékű csomagok esetén használjuk. Követelmény a maximum 20 kg és az alacsony biztosítási érték. A csomagot hétköznap 8.00-17.00 óra között tudják kézbesíteni. A csomag átvételekor kell a futárnak fizetni készpénzben! Szállítási felelősség Mindent megteszünk a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség bennünket NEM terhel. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Szállítási partnerünk a Magyar Posta és a DPD! Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 2 munkanap a választott fizetési feltételeknek megfelelően. Ettél eltérő esetben jelezzük a pontos szállítási határidőt. Vásárlás előtt minden esetben olvassa el a HOGYAN VÁSÁROLJUNK? menüpontot.
   
  Szállítási költség1.990 Ft
   » Személyes átvétel, vagy távoli konzollal beállítás.
   Kizárólag előre egyeztetett időpontban, székhelyünkön. DYNDNS szolgáltatások esetén távoli eléréssel történő konfigurálás.
   
  Szállítási költség0 Ft
   » Előreutalást követően POSTAI csomag vagy DPD futárral.
   Nagyar Posta, vagy DPD futárszolgálat. A csomagküldéshez pontos elérhetőségi adatok / telefonszám szükséges. A futár és a Posta sem tud pontos időpontra szállítani, így kérjük az átvételhez a jelzett napon, egész nap biztosítsák az elérhetőséget. A csomagot hétköznap 8.00-17.00 óra között tudják kézbesíteni. Köszönjük.Az ingyenes szállítási díj előfeltétele az előreutaláson kívül a minimális 5 000 forintos megrendelési összeg, kérjük ezt vegye figyelembe. A szállítási díj 0,- Ft. Szállítási felelősség Mindent megteszünk a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség bennünket NEM terhel. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Szállítási partnerünk a Magyar Posta és a DPD! Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 2 munkanap a választott fizetési feltételeknek megfelelően. Ettél eltérő esetben jelezzük a pontos szállítási határidőt. Vásárlás előtt minden esetben olvassa el a HOGYAN VÁSÁROLJUNK? menüpontot.
   
  Szállítási költség0 Ft
   » KÜLFÖLD - Előreutalást követően DPD futárral.
   DPD futárszolgálat. A csomagküldéshez pontos elérhetőségi adatok / telefonszám szükséges. A futár nem tud pontos időpontra szállítani, így kérjük az átvételhez a jelzett napon, egész nap biztosítsák az elérhetőséget. A csomagot hétköznap 8.00-17.00 óra között tudják kézbesíteni. Köszönjük. Az ingyenes szállítási díj előfeltétele az előreutaláson kívül a minimális 30 000 forintos megrendelési összeg, kérjük ezt vegye figyelembe. Számla adatok: Startolj Bt Bóly és Vidéke Takszöv 50100112-12008579 A szállítási díj egységesen 4000,- Ft. Szállítási felelősség Mindent megteszünk a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség bennünket NEM terhel. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Szállítási partnerünk a Magyar Posta és a DPD! Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 2 munkanap a választott fizetési feltételeknek megfelelően. Ettél eltérő esetben jelezzük a pontos szállítási határidőt. Vásárlás előtt minden esetben olvassa el a HOGYAN VÁSÁROLJUNK? menüpontot.
   
  Szállítási költség4.000 Ft
 •  » Előre utalással
   A szállító a DPD futárszolgálat vagy a Magyar Posta a szállítási díj ELŐREUTALÁS ESETÉN 0,- Ft/csomag. Az ingyenes szállítási díj előfeltétele az előreutaláson kívül a minimális 5000 forintos megrendelési összeg, kérjük ezt vegye figyelembe. A szállítási időt e-mailben jelezzük előre az utalás beérkeztét követően. Számla adatok: Startolj Bt Bóly és Vidéke Takszöv 50100112-12008579 Külföldi szállítást kizárólag a megadott országokba vállalunk, Szlovákia, Románia, Ausztria. A külföldi megrendelés kommunikációs nyelve a magyar! Külföldre csak előre utalást követően van módunk teljesíteni és 30 000,- Ft összeghatár felett, az EU adószám megadása kötelező, amennyiben az Európai Unió ÁFA szabálya szerint szeretne vásárolni.
   » Utánvéttel
   A szállító a DPD futárszolgálat vagy a Magyar Posta a szállítási díj UTÁNVÉTEL ESETÉN 1990,- Ft/csomag. A szállítási időt e-mailben jelezzük előre. A csomag átvételekor kell a futárnak fizetni készpénzben!