hirdetés
Vissza

Digi-Book E-könyv és E-book

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   DIGI-Book Magyarország Kft.
   » Cím
   2040, Budaörs, Esze Tamás utca 11/3.
   » Telefonszám
   +36-70/6701300
   » E-mail cím
   rendeles  digi-book.hu
   » Weboldal
   digi-book.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-60094/2013
   » Adószám
   23435032213
   » Cégjegyzékszám
   13-09-188184
   » Cégjegyzék vezető
   Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Digi-Book Ügyfélszolgálat
   » Telefonszám
   +36-70/6701300
   » E-mail cím
   ugyfelszolgalat  digi-book.hu
   » Logó
   
 •  » Online letöltés
   Online letöltés. csak letölthetö termékek (e-könyvek) esetén
   Nincs megadva szállítási költség!
   » Foxpost csomagautomaták
   A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft 790 Ft
   » GLS futárszolgálat
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft 990 Ft
   » GLS CsomagPontok
   Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 100.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 100.000 Ft Ingyenes!
 •  » Előre utalással
   Kérjük, utaljon közvetlenül a Digi-Book Kft. Raiffeisen Bank Zrt-nél vezetett számlájára, melynek száma: 12023101-01566962-00100002. Az átutalás megtörténtét 1 munkanapon belül visszaigazoljuk és indítjuk a megvásárolt terméket.
      Utánvéttel
      Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
   » Bankkártyás fizetés okostelefonnal
   Áruházunkban az OTP Bank által elindított, innovatív mobil fizetési móddal is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay okostelefon alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobiltelefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges. Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján, az Ön által választott mPIN megadásával hagyja jóvá. A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot! Az OTPay alkalmazásba a következő, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártyatípusok regisztrálhatók: MasterCard®, Maestro, Visa®, Visa Electron®, American Express®.