hirdetés
Vissza

Tactical Store

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Dark Tactical Kft.
   » Cím
   1117, Budapest, Szerémi sor 6. (Ügyfélfogadás NINCS)
   » Telefonszám
   +36709405446
   » E-mail cím
   info  darktactical.com
   » Weboldal
   www.darktactical.com
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-53418/2012.
   » Adószám
   23162554-2-43
   » Cégjegyzék szám
   01-09-955896
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Horváth Ákos
   » Telefonszám
   +36709405446
   » E-mail cím
   info  darktactical.com
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   A helyszíni átvétel a megrendelés beérkezését követően kiküldött "Megrendelés előkészítve, átvehető" státuszú e-mail érkezése után történik az üzletünkben (1074 Budapest, Huszár u. 10.), munkanapokon 10-18 óra között. Kérjük, hogy a terméket a státuszváltozástól számított 3 munkanapon belül szíveskedjen a helyszínen, az ellenérték megfizetését követően átvenni, ugyanis ellenkező esetben a megrendelést töröltnek tekintjük.
   
  Szállítási költség0 Ft
   » GLS futárszolgálat, kártyás fizetés
   Bankkártyával történő ELŐRE fizetés esetén választható szállítási mód. A megrendelt termék a GLS General Logistics System - Hungary csomagküldő szolgálat munkatársai által kerül kézbesítésre. A szállítás a sikeres banki tranzakció után indul.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft1.190 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » GLS futárszolgálat, utánvétel
   Ezen fizetési mód esetén csomagját utánvétellel küldjük, a megadott szállítási címen feltüntettet helyre. Ebben az esetben a csomag értékét és a szállítás - együttesen utánvét - összegét a kézhezvételkor, a GLS General Logistics System - Hungary csomagküldő szolgálat munkatársainak kell kifizetnie. Kérjük, csak olyan címre kérjen postai utánvétes szállítást, amelyen napközben Ön vagy ismerőse elérhető és át tudja venni a csomagot.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft1.590 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft 400 Ft
   » GLS CsomagPontok Kártyás Fizetés
   Szállítás csomagpontra bankkártyával ELŐRE kifizetett rendelések esetén. Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » GLS CsomagPontok Utánvéttel
   Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft1.290 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft 400 Ft
   » GLS futárszolgálat EU 1. Zóna
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. EU 1. Zóna országai: Slovakia, Slovenia, Austria, Czech Republic, Romania, Croatia, Poland, Germany, Belgium, the Netherlands, Luxemburg, Bulgaria.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 50.000 Ft4.620 Ft
  nagyobb egyenlő 50.000 Ft Ingyenes!
   » GLS futárszolgálat EU 2. Zóna
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. EU Zóna 2. országai: Denmark, France, Italy, United Kingdom, Ireland, Lithuania, Latvia, Spain, Sweden, Estonia, Malta, Greece, Portugal, Finland.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 65.000 Ft8.000 Ft
  nagyobb egyenlő 65.000 Ft Ingyenes!
   » Nemzetközi szállítás
   A listában nem szereplő országokba egyedi szállítási költséget kalkulálunk. Kérjük, csak akkor válassza ezt az opciót, ha a címzett országa nincs feltüntetve a fenti szállítási módok egyikénél sem!
   
  Egyedi díjszabás alapján / Contact us for pricing
 •  » Készpénz, személyes átvétel üzletünkben
   Helyszíni átvétel esetén rendelését üzletünkben (1074 Budapest, Huszár u. 10.), nyitvatartási időben veheti át. Kérjük, hogy a terméket a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül szíveskedjenek a helyszínen, az ellenértének megfizetését követően átvenni. Ellenkező esetben a megrendelést töröljük. További információk az átvétellel kapcsolatban: https://www.tacticalstore.hu/uzlet
   » Utánvétel
   Ezen fizetési mód esetén csomagját utánvétellel küldjük a megadott szállítási címen feltüntettet helyre. Ebben az esetben a csomag értékét és a szállítás - együttesen utánvét - összegét a kézhezvételkor, a GLS General Logistics System - Hungary csomagküldő szolgálat munkatársainak kell készpénzben kifizetnie. Kérjük, csak olyan címre kérjen postai utánvétes szállítást, amelyen napközben Ön vagy ismerőse elérhető és át tudja venni a csomagot. Amennyiben csomagját kézbesítéskor nem veszi át és azt visszaküldik számunkra, tiltólistára kerül és onnantól kezdve kizárólag előre utalással áll módunkban rendeléseit felvenni.