hirdetés
Vissza

S-LIGHTLED

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Franklin Kft.
   » Cím
   1161, Budapest, Rákospalotai határút 129.
   » Telefonszám
   +36-70/9409203
   » E-mail cím
   rendeles  s-lightled.hu
   » Weboldal
   www.s-lightled.hu
   » Adószám
   12356669-2-42
   » Cégjegyzékszám
   01-09-669512
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Nagy Sándor
   » Telefonszám
   +36-14056881
   » E-mail cím
   franklin  franklinkft.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel 1144. Budapest Remény utca 34-36.
   A rendelések akár a rendelés napján is átvehetők. A pontos átvételről e-mailben tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat! Új telephelyünk a Füredi úti lakótelep mellett a XIV. kerületben 600nm csarnok. Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig -08:00 - 17:00 óráig Telefon: 06 709409203 - Megközelíthető BKV járatokkal, személy,-és teherautóval. - Bankkártyás és készpénzes fizetés - Üzletünk előtt parkolhat
   
  ingyenes!
   » Házhozszállítás futárszolgálattal
   A házhozszállításban a GLS és a POSTA a partnereink. A megrendelését munkatársunk kamerás ellenőrzés mellett csomagolja. ezt követően átadjuk a futárszolgálat részére csomagját. A 2 méteres LED profil termékekhez a rendszer automatikusan a túlméretes szállítási módot adja. A futárszolgálat SMS-ben és/vagy e-mailben értesíti a csomagja várható kézbesítési idejéről mely tartalmazza a futárszolgálat/futár elérhetőségeit.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 40.000 Ft1.290 Ft
  nagyobb egyenlő 40.000 Ft Ingyenes!
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   A rendelések akár a rendelés napján is átvehetők. A pontos átvételről e-mailben tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat! Új telephelyünkön a XIV. kerületben a Füredi úti lakótelep mellett vagy a megszokott XVI. kerületi üzletben várjuk Önöket.
   » Bankkártyával a helyszínen
   Üzleteinkben bankkártyával is fizethet. AMEX kártyatípust leszámítva, minden egyéb Visa, MasterCard típust elfogadunk, külföldi bankkártyákat is.
   » Utánvéttel
   Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor vagy átvételi ponton való átvételkor fizetendő készpénzben vagy bizonyos esetekben bankkártyával. Az utánvét díja 207 Ft
   » Banki előre utalás
   Banki előre utalás esetén a következő számlaszámra várjuk a rendelés értékét. Név: Franklin Kft. Bankszámlaszám: 11715007-20348681 Számlavezető bank: OTP Bank Kérjük, a megjegyzés rovatba írja be a rendelésének sorszámát a könnyebb és gyorsabb azonosítás miatt.
 •  » Tájékoztató
   

  Az S-LIGHTLED web-shop segít Önnek !!

  LED szalag,LED "izzó",LED alu profil,LED panel,RGB LED vezérlő

  LED fényerőszabályzó,LED tápegység,LED reflektor

  LED világítás tervezés, szaktanácsadás

  Üzleteinkben személyesen is szívesen látjuk

   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!