hirdetés
Vissza

S-LIGHTLED

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Franklin Kft.
   » Cím
   1161, Budapest, Rákospalotai határút 129.
   » Telefonszám
   +36-70/9409203
   » E-mail cím
   rendeles  s-lightled.hu
   » Weboldal
   www.s-lightled.hu
   » Adószám
   12356669-2-42
   » Cégjegyzékszám
   01-09-669512
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Nagy Sándor
   » Telefonszám
   +36-14056881
   » E-mail cím
   franklin  franklinkft.hu
   » Logó
   
 •  » Házhozszállítás futárszolgálattal
   A házhozszállításban a GLS és a POSTA a partnereink. A megrendelését munkatársunk kamerás ellenőrzés mellett csomagolja. ezt követően átadjuk a futárszolgálat részére csomagját. A 2 méteres LED profil termékekhez a rendszer automatikusan a túlméretes szállítási módot adja. A futárszolgálat SMS-ben és/vagy e-mailben értesíti a csomagja várható kézbesítési idejéről mely tartalmazza a futárszolgálat/futár elérhetőségeit.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ftkisebb 20.000 Ft690 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor vagy átvételi ponton való átvételkor fizetendő készpénzben vagy bizonyos esetekben bankkártyával. Az utánvét díja 207 Ft
   » Bankkártyás fizetés BARION -nal
   A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
   » Banki előre utalás
   Banki előre utalás esetén a következő számlaszámra várjuk a rendelés értékét. Név: Franklin Kft. Bankszámlaszám: 11715007-20348681 Számlavezető bank: OTP Bank Kérjük, a megjegyzés rovatba írja be a rendelésének sorszámát a könnyebb és gyorsabb azonosítás miatt.
   » PayPal fizetés
   Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Kezelési költség 2%
 •  » Tájékoztató
   

  Az S-LIGHTLED web-shop segít Önnek !!

  LED szalag,LED "izzó",LED alu profil,LED panel,RGB LED vezérlő

  LED fényerőszabályzó,LED tápegység,LED reflektor

  LED világítás tervezés, szaktanácsadás

   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!