hirdetés
Vissza

GyógyászFutár

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Bükkös Egészségtár Kft
   » Cím
   2000, Szentendre, Vasúti villasor14.
   » Telefonszám
   +36-26/309223
   » E-mail cím
   admin  gyogyaszfutar.hu
   » Weboldal
   www.gyogyaszfutar.hu
   » Adószám
   25387492-2-13
   » Cégjegyzékszám
   13-09-177415
   » Cégjegyzék vezető
   Pest megyei Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Sztanoj Miklós
   » Telefonszám
   +36-26-309223
   » E-mail cím
   admin  gyogyaszfutar.hu
   » Logó
   
 •  » Házhozsszállítás futárszolgálattal
   A megrendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A csomag feladásáról e-mail értesítést küldünk Önnek. A kézbesítés várhatóan a következő munkanapon történik meg 8-16 óra között a megadott szállítási címre. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol nap közben lehetséges az átvétel. A szállítást kérheti munkahelyére is. A futárszolgálat a kézbesítés napján reggel e-mailben értesíti Önt a csomag várható kézbesítési idejéről. Ebben az értesítő levélben találhatja a csomag azonosítóját, a futár és/vagy a központi diszpécser elérhetőségét. A csomag feladása után a futárszolgálat munkatársaitól tud felvilágosítást kérni a kézbesítésről. Ha a futár nem találja Önt otthon, értesítést hagy és később újra megkísérli a csomag kézbesítését.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 30.000 Ft1.390 Ft
  nagyobb egyenlő 30.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel üzletünkben
   A megrendelését visszaigazolásunk kézhezvétele után személyesen átveheti üzletünkben. Címünk: 2000 Szentendre, Vasúti Villasor 14. (Sportpálya mellett, az 55 számmal szemben) Nyitvatartási idő: Hétköznap: 9-17; Szombat: zárva Mindenképpen várja meg visszaigazolásunkat az átvételi értesítésről! A vételárat készpénzzel fizetheti ki üzletünkben az áru átvételekor.
   Nincs megadva szállítási költség!
 •  » Utánvét
   Amennyiben a rendelés értékét a csomag átvételekor a futárnak kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot! Tájékoztatjuk, hogy a futároknál kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, ezért kérnénk, hogy ha utánvétes fizetést választott, az utánvét összegét pontosan legyen kedves előkészíteni. Az utánvét kezelési díja 300 Ft.
   » Előre történő banki utalással
   A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. Kérjük a rendelés ellenértékét a 10700024-71516495-51100005 számla számra utalja el! Kedvezményezett neve: Bükkös Egészségtár Kft Az utalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a rendelés sorszámát és ha a bankszámla tulajdonosa nem azonos a megrendelővel, akkor a megrendelő nevét is. A számlát a megrendelt termékkel együtt a csomagban küldjük, a vételár számlánkra történő beérkezése után.
   » Készpénzes fizetés szaküzletünkben személyes átvétel esetén
   A megrendelt termékeket személyesen átveheti és a vételárat kifizetheti készpénzzel az alábbi címen: 2000 Szentendre, Vasúti Villasor 14. A megrendelt termékek átvételének lehetséges időpontjáról munkatársunk hamarosan e-mailben tájékoztatja Önt.