hirdetés
Vissza

VITALFOOD HUNGARY

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   VG-PHARMA Egyéni cég, mikrovállalkozás
   » Cím
   8624, Balatonszárszó, Fő utca 60.
   » Telefonszám
   +36302968139
   » E-mail cím
   info  vitalfood.hu
   » Weboldal
   vitalfood.hu
   » Adószám
   25913095-2-14
   » Cégjegyzékszám
   14-11-300330
   » Cégjegyzék vezető
   Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   dr.Vancsakovszki Gábor
   » Telefonszám
   +36302968139
   » E-mail cím
   info  vitalfood.hu
   » Logó
   
 •  » DPD futárszolgálat UTÁNVÉTELES fizetéssel
   A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.Ha a megrendelés értéke nem haladja meg a 14.999,-Ft ot,akkor a szállítás költsége 1.390-, Ft,Ön ebben az esetben a pénzt a futárnak fizeti ki a megrendelt termék(ek) összegével együtt. A számlán a szállítás költsége is fel lesz tüntetve..Ha eléri az 14.999,-Ft ot a megrendelés, akkor a szállítás költsége 0 Ft,-
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft1.390 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ft Ingyenes!
   » DPD futárszolgálat ELŐREUTALÁSOS fizetéssel
   A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.Ha a megrendelésnél Ön előre utalásos fizetési módot adta meg, ebben az esetben ha átutalta az összeget, Önnek a futárnak nem kell fizetnie semmit. A számlán a szállítás költsége is fel lesz tüntetve..Ha eléri az 14.999,-Ft ot a megrendelés, akkor a szállítás költsége 0 Ft,-
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft1.090 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ft Ingyenes!
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   Ha Ön úgy dönt, hogy megrendelését személyesen szeretné átvenni, ezt megteheti a 8624.Balatonszárszó,Fő utca 60 .sz. szám alatti ÁtvevőPonton (Menta gyógyszertár) Ebben az esetben csak a megrendelt termék díját kell Önnek kifizetnie. FONTOS: megrendelését vásárlás előtt a weboldalon keresztül vagy telefonon adja le. A rendelést követően e-mailben értesítjük,ha átveheti a megrendelését. Kérjük, várja meg az átvételt igazoló e-mailt vagy telefonhívásunkat! Minden esetben értesítjük, hogy mikor veheti át megrendelését. Ha Ön az ÁtvevőPonton való személyes átvételi lehetőséget választja WebÁruházunkban, a hatályos jogszabályok értelmében, Őn meg kell adja, a számla kiállításához szükséges adatokat.
   » DPD futárszolgálat ELŐREUTALÁSOS fizetéssel
   Ha ezt a fizetési módot akkor választja, ebben az esetben elküldjük Önnek az eredeti E-számlát e-mailben, amit, Ön a számlán szereplő számlaszámunkra átutal hivatkozva az emailben megkapott számla számára. Ezután mi a megrendelését 1-2 munkanapon belül elküldjük Önnek.
   » DPD futárszolgálat UTÁNVÉTELES fizetéssel (CSAK KÉSZPÉNZZEL)
   Ha ezt a fizetési módot választja, ebben az esetben, mi a megrendelés elkészítésénél, elküldjük Önnek az eredeti E-számlát e-mailben,és Ön a számlán szereplő összeget kell majd kifizesse a futárnak.