hirdetés
Vissza

GardenTools kertigép webshop

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Braun Árpád E.V.
   » Cím
   5600, Békéscsaba, Berzsenyi u. 37.
   » Telefonszám
   +36-66-430-305
   » Fax
   nincs
   » E-mail cím
   info  gardentools.hu
   » Weboldal
   www.gardentools.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-57757/2012
   » Adószám
   65160136-2-24
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Braun Árpád
   » Telefonszám
   +36-66-430-305
   » E-mail cím
   info  gardentools.hu
 •  » MPL futárszolgálat
   AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A csomagot házhoz szállítja, sikertelen kézbesítés esetén 10 napig a legközelebbi csomagtárolásra alkalmas postahivatalban megőrzi, ott átvehető. A utánvét összegét bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. 100 000.-Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 100.000 Ft1.650 Ft
  nagyobb egyenlő 100.000 Ft Ingyenes!
   » PostaPont szállítási mód
   Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. 100 000.-Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 100.000 Ft1.350 Ft
  nagyobb egyenlő 100.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel az üzletünkben
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   Kiszállításkor fizetendő, az áru átvételekor készpénzben.
   » Utánvét bankkártyával
   Kizárólag MPL szállítással együtt választható. A postafutárok mobil terminállal is fel vannak szerelve, ezért náluk az utánvét összegét bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. A lefedettség több mint 95%-os, településlista a Magyar Posta honlapján ellenőrizhető.
   » Előre utalással
   Előre utalás esetén kiállítjuk a megrendelésről készült számlát és e-mail mellékletként küldjük ki a megrendelőnek. Az utalás teljesítésekor hivatkozzanak ennek a számlának a sorszámára. Számlát csak akkor küldünk ki, ha az összes megrendelt tétel rendelkezésre áll, kiküldhető állapotú. <strong>Kérjük, mindenképpen várják meg a számla kiküldését, rendelésszámra hivatkozva NE utaljanak előre!!</strong>
   » Készpénzzel az üzletünkben.
   A Szolgáltató értesíti a Felhasználót a megrendelt termék átvehetőségéről, amit a Felhasználó a Szolgáltató telephelyén (Békéscsaba Szarvasi út 21) az értesítés után átvehet, és az átvétel pillanatában készpénzzel egyenlít ki. A Szolgáltató a Felhasználó értesítését követően a megrendelt terméket/termékeket annak részére 14 napig fenntartja, amennyiben az átvétel eddig nem történik meg, a megrendelést töröltnek kell tekinteni. A Szolgáltató a megrendelt terméket ebben az esetben nem szállítja ki, értelemszerűen szállítási költséget nem számol fel.