hirdetés
Vissza

AlkatrészMarket

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Turbó Autóalkatrész Nagy- és Kiskereskedelmi Kft.
   » Cím
   7626, Pécs, Felsővámház utca 9.
   » Telefonszám
   +3672/211-459
   » E-mail cím
   market.alkatresz  gmail.com
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-130429/2017
   » Adószám
   10378560-1-02
   » Cégjegyzék szám
   02-09-000203
   » Cégjegyzék vezető
   Pécsi Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Kriván Dávid
   » Telefonszám
   +3672/211-459
   » E-mail cím
   market.alkatresz  gmail.com
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   Lehetőség van üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt termékeket, nyitva tartási idő alatt. Hétfő: 08:30 - 17:00 Kedd: 08:30 - 17:00 Szerda: 08:30 - 17:00 Csütörtök: 08:30 - 17:00 Péntek: 08:30 - 17:00 Szombat: 09:00 - 12:00 Vasárnap: Zárva Amennyiben a megrendelt termék(ek) nincs(enek) raktáron, úgy próbálunk minden esetben tajékoztatást adni a várható beszerzési időintervallumról.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Futár előre utalással
   A táblázatban szereplő szállítási díjak tájékoztató jellegűek (az ÁFÁ-t tartalmazzák) és előre utalással történő fizetés esetén érvényesek! A rendelt termékek súlyához a rendszer automatikusan hozzáad 1kg-t, mely a csomagolás súlya! Ön a rendelés leadása során feltűntetett szállítási költséget fogja fizetni! Szállítási idő: raktáron lévő termékek esetén 2-5 munkanap. Abban az esetben ha a megvásárolandó termék nincs raktáron, a szállítási idő kitolódhat a termék beszerzésének idejével amely akár 5-7 munkanap is lehet. Ilyenkor igyekszünk vásárlóinkkal felvenni a kapcsolatot és tájékoztatást adni a várható szállítási időről.
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kg 1.250 Ft
   » Futár előre utalással 20.000 Ft-nál nagyobb végösszeg esetén
   20.000 Ft felett ingyenes házhoz szállítás, csak a megrendelt termékek végösszegét kell elutalnod nekünk. A rendelt termékek súlyához a rendszer automatikusan hozzáad 1kg-t, mely a csomagolás súlya! Ön a rendelés leadása során feltűntetett szállítási költséget fogja fizetni! Szállítási idő: raktáron lévő termékek esetén 2-5 munkanap. Abban az esetben ha a megvásárolandó termék nincs raktáron, a szállítási idő kitolódhat a termék beszerzésének idejével amely akár 5-7 munkanap is lehet. Ilyenkor igyekszünk vásárlóinkkal felvenni a kapcsolatot és tájékoztatást adni a várható szállítási időről.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft2.000 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » Futár utánvéttel
   Házhoz szállítás futárral, utánvét kezeléssel. A táblázatban szereplő szállítási díjak tájékoztató jellegűek (az ÁFÁ-t tartalmazzák) és utánvétes fizetés esetén érvényesek! A rendelt termékek súlyához a rendszer automatikusan hozzáad 1kg-t, mely a csomagolás súlya! Ön a rendelés leadása során feltűntetett szállítási költséget fogja fizetni! Szállítási idő: raktáron lévő termékek esetén 2-5 munkanap. Abban az esetben ha a megvásárolandó termék nincs raktáron, a szállítási idő kitolódhat a termék beszerzésének idejével amely akár 5-7 munkanap is lehet. Ilyenkor igyekszünk vásárlóinkkal felvenni a kapcsolatot és tájékoztatást adni a várható szállítási időről.
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kg 1.540 Ft
   » Futár utánvéttel 20.000 Ft feletti végösszeg esetén
   20.000 Ft felett ingyenes házhoz szállítás, csak a megrendelt termékek végösszegét kell a futárnak fizetned! A rendelt termékek súlyához a rendszer automatikusan hozzáad 1kg-t, mely a csomagolás súlya! Ön a rendelés leadása során feltűntetett szállítási költséget fogja fizetni! Szállítási idő: raktáron lévő termékek esetén 2-5 munkanap. Abban az esetben ha a megvásárolandó termék nincs raktáron, a szállítási idő kitolódhat a termék beszerzésének idejével amely akár 5-7 munkanap is lehet. Ilyenkor igyekszünk vásárlóinkkal felvenni a kapcsolatot és tájékoztatást adni a várható szállítási időről.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft2.000 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés) előre utalással
   A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak. A rendszer automatikusan hozzáad a rendelt termék(ek) tömegéhez 1kg-ot, mely a csomagolóanyag súlya. Csomagautomata kereső: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Kérjük vedd figyelembe, hogy a csomagautomaták mérete korlátozott, a maximális dobozméret 60cm x 36cm x 62cm!
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kg 699 Ft
   » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés) utánvéttel
   A végösszeget a csomagautomatánál kell majd fizetnie bankkártyával! A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak. A rendszer automatikusan hozzáad a rendelt termék(ek) tömegéhez 1kg-ot, mely a csomagolóanyag súlya. Csomagautomata kereső: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Kérjük vedd figyelembe, hogy a csomagautomaták mérete korlátozott, a maximális dobozméret 60cm x 36cm x 62cm!
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kg 825 Ft
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   Személyes átvétel esetén lehetőség van a helyszínen készpénzzel kifizetni megrendelését. Kizárólag üzletünkben, nyitva tartási idő alatt.
   » Előre utalással
   Lehetőség van megrendelését előre utalással rendezni. Ezt kizárólag a honlapon keresztül, a kosárba rakott termékek elküldésével, a fizetési lehetőség és a szállítási mód kiválasztása után teheti meg. Az átutalás menete a következő: megrendelést követően Webáruházunk visszaigazoló e-mailt küld a vásárló által megadott e-mail címre. Ebben a visszaigazolásban található a "Megrendelés száma" (Egyéb megrendelés adatok fejléc alatt olvasható), melyet minden esetben szükséges beírni átutaláskor a "Közlemény" rovatba. A bankszámlaszámot szintén a visszaigazoló e-mail tartalmazza (Áruház adatai fejléc alatt található). Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy a termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására 3 munkanap áll rendelkezésükre. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kerül átutalásra az összeg, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést. Minden esetben csak a tranzakció sikeres végeztével áll módunkban a csomagot elküldeni vagy üzletünkben átadni! Csak és kizárólag átutalás elfogadott, bankszámlánkra történő készpénzes befizetés nem lehetséges!
   » Utánvéttel
   Utánvétes szállítás/fizetés választása esetén a csomag átvételekor készpénzben a futárnak adja át a kért összeget. Amennyiben FOXPOST csomagautomatába kéred csomagod, úgy az utánvétes tranzakciót az automatánál, csomagátvétel előtt tudod rendezni bankkártyás fizetéssel.