hirdetés
Vissza

HigieniaBolt.hu

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Wc papír Kft
   » Cím
   6000, Kecskemét, Talfája köz 17/a
   » Telefonszám
   06-70-977-977-8
   » E-mail cím
   info  higieniabolt.hu
   » Weboldal
   www.higieniabolt.hu
   » Adószám
   25298976-2-03
   » Cégjegyzékszám
   03-09-128704
   » Cégjegyzék vezető
   Kecskemét Bíróság , mint Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Cseszlár István
   » Telefonszám
   +3670-977-977-8
   » E-mail cím
   info  higieniabolt.hu
   » Logó
   
 •  » ExpressOne futárszolgálat
   Házhozszállítás 8-16 óra között. A szállítást a Szerződött Futárszolgálatunk végzi, a kiszállítás a megszokott szállítási napon vagy 4 munkanapon belül tudjuk vállalni, csomagodat a következő munkanapon adjuk a futárnak. A csomagfeladás időpontját e-mailben fogja munkatársunk egyeztetni veled a következő munkanap végéig. Kérjük a mobil számod pontosan add meg hogy a futár el tudjon érni. Sms-ben értesítünk a csomag pontos érkezéséről, és a futár elérhetőségéről is. A kiszállítási díj 50.000.-Ft rendelés felett ingyenes.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 50.000 Ft1.890 Ft
  nagyobb egyenlő 50.000 Ft Ingyenes!
   » ExpressOne csomagpontok OMW Benzinkutak
   Ezen Szállítási mód segítségével OMW Benzinkutakra kérheted a csomagod kiszállítást. Válaszd ki a hozzád legközelebb esőt. Automatiksan sms-t küldünk amikor megérkezik a csomagpontra a rendelt csomagod.Nagyon Sok benzinkút 0-24 órás nyitvatartással áll rendelkezésedre.
   
  Szállítási költség1.690 Ft
   » GLS CsomagPontok és Csomagautómaták
   Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
   
  Szállítási költség1.690 Ft
   » Futár Kecskemétre
   A szállítás 8-16 óra között történik.Telefonon előre egyeztetett időpontban. Akkor válassza ezt a szállítási módot ha rendelkezik Kecskeméti címmel ahova a futár kézbesíteni tudja a megrendelt termékeket. A szállítási költség 3000ft rendelés felett ingyenes .
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Telefonos egyeztetés alapján
   Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha speciális igénye van a kiszállítás módját illetően és ennek módjáról a szállítás megtörténte előtt kíván egyeztetni velünk. A szállítási díj egyedi elbírálás alá esik.A pontos költséget az igények megadása után tudjuk kiszámolni.
   
  Szállítási költség1.890 Ft
 •  » Utánvét Fizetés az áru átvételekor Országosan
   A fizetés készpénzzel történik a futárnál az áru átvételekor. Kezelési költség 290.-Ft
   » Előre utalással
   Kérlek csak akkor indítsd az utalást ha kapsz róla visszaigazolást! Itt minden esetben a közlemény rovatba írd bele a rendelés számát. Cégnév: Wc Papír Kft. Bankszámlaszámunk: CIB Bank 10700103-69430455-51100005 Az eredeti számla a megrendelt termékekhez lesz csomagolva. Kezelési Költség : 0 Ft
   » Bankkártyás fizetés
   Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
   » Telefonos egyeztetés alapján
   Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha speciális igénye van a fizetési módot illetően és ennek módjáról a szállítás megtörténte előtt kíván egyeztetni velünk. Utólagos átutalás kérvényezése esetén is válassza ezt a lehetőséget, mivel minden utólagos átutalási igény előzetesen elbírálásra kerül.