hirdetés
Vissza

Kimért Parfüm Webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Sebestyén Attila ev.
   » Cím
   4481, Nyíregyháza, Határ utca 19.
   » Telefonszám
   +36-20/482-3019
   » E-mail cím
   bolt  kimertparfumbolt.hu
   » Adószám
   66765040-1-51
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Kimért Parfüm Webáruház
   » Telefonszám
   +36-20/482-3019
   » E-mail cím
   bolt  kimertparfumbolt.hu
   » Logó
   
 •  » DPD futárszolgálat
   A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója. A megrendelt termékek átlagosan 3 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre Magyarország területén. A 990 Ft szállítási költség Magyarország területére vonatkozik.
   
  Szállítási költség990 Ft
   » DPD futárszolgálat külföld
   A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója. A megrendelt termékek átlagosan 3 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre Magyarország területén. A 990 Ft szállítási költség Magyarország területére vonatkozik. Csak az EU területén belül végzünk szállítást külföldre. A megrendelés leadást ne utalja el a vételárat, mivel a szállítási költségről minden esetben egyeztetünk a futárszolgálattal és a pontos szállítási költségről külön értesítést küldünk.
   
  Szállítási költség50.000 Ft
 •  » Utánvéttel
   Utánvétel esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a rendelés teljes összegét.
   » Előreutalás Magyarország területén belül
   A rendelése teljesítése érdekében megrendelt termék(ek) végleges árát, mely már a szállítási költséget is tartalmazza, Sebestyén Attila egyéni vállalkozó OTP Banknál vezetett 11773449-03935664 számlájára kérjük átutalni. A közleményben szíveskedjen feltüntetni a rendelésazonosítót! (A megadott e-mail címére automatikusan küldött rendelés visszaigazoló e-mail a szükséges adatokat tartalmazni fogja). A vételár megérkezését követően a megrendelése feldolgozása elkezdődik és a csomagot a lehető legrövidebb időn belül a DPD futárszolgálat részére a kézbesítés céljából átadjuk.
   » Előreutalás külföld
   A rendelése leadását követően egy automata e-mail üzentet kap, majd azt követően a rendelése teljesítése érdekében hamarosan a megadott e-mail címén felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás és fizetéssel kapcsolatos egyeztetés miatt. Ekkor egyeztetésre kerül a megrendelése, az abban szereplő termékek, és a levelezésben közöltek alapján még elállhat a rendeléstől ezért is kérjük, hogy semmiképp ne utalja el a vételárat és a szállítási költséget. A szállítási költség országonként változhat, azt minden esetben egyeztetjük a DPD Futárszolgálattal, ami szintén azt indokolja, hogy ne fizessen mindaddig, míg e-mail üzeneteken keresztül az egyeztetéseket nem folytatjuk le Önnel.
 •  » Tájékoztató
   

  Kimért parfüm bolt

   » Minimum rendelési összeg
   100 Ft
   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!