hirdetés
Vissza

MONITORCENTER Shop

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   MONITORCENTER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
   » Cím
   1196, Budapest, Hunyadi utca 57
   » Telefonszám
   +36-30/287-3185
   » E-mail cím
   info  monitorcenter.hu
   » Weboldal
   www.monitorcenter.hu
   » Adószám
   21972261-2-43
   » Cégjegyzékszám
   0106-765456
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Bíróság 1051 Bp., Nádor u.
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Geisz Roland
   » Telefonszám
   +36-30/287-3185
   » E-mail cím
   info  monitorcenter.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   Bankkártyával is fizethet üzletünkben!
   Nincs megadva szállítási költség!
   » Futárral
   A megrendelt terméket szerződött partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja házhoz. A kiszállítás pontos időpontjáról a Futárcég fogja sms-ben vagy emailben értesíteni. Ezúton kérjük kedves vásárlóinkat,mielőtt a csomagot átveszik,alaposan nézzék meg a dobozt, sérülés esetén jegyzőkönyvet kell a futárral felvetetni,mert csak ebben az esetben tudjuk a szállítási reklamációt kezelni. Megértésüket köszönjük. Házhozszállítás : Budapest - Budapest Budapest - Vidék szerződött futárszolgálattal , GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi Kiszállítási idő a megrendelés visszaigazolását követő 1 munkanap,max 2 munkanap. Ügyfélszolgálatunk legkésőbb a megrendelés megérkezését követő munkanapon emailben megkeresi Önt, megrendelése visszaigazolása és szállítási időpont egyeztetése céljából. Sikertelen kézbesítés esetén a másodszori kézbesítési kísérlet ingyenes . Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Hétvégén és ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy utánvétes ( futáros ) kiszállítás esetén UTÁNVÉT DÍJAT számítunk fel. Utánvét összege: 500 Ft Amennyiben Ön előreutalja a rendelés összegét, utánvét díjat nem számítunk fel! A webáruházban leadott rendelések szállítási díját, a program automatikusan kiszámolja ! A feltüntetett árak 27% ÁFÁ-t tartalmaznak..
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kgkisebb 2 kg1.800 Ft
  nagyobb egyenlő 2 kgkisebb 5 kg2.100 Ft
  nagyobb egyenlő 5 kgkisebb 10 kg2.600 Ft
  nagyobb egyenlő 10 kgkisebb 20 kg2.900 Ft
  nagyobb egyenlő 20 kgkisebb 25 kg3.900 Ft
  nagyobb egyenlő 25 kgkisebb 31,5 kg4.900 Ft
  nagyobb egyenlő 31,5 kg 5.900 Ft
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   Bankkártyával is lehet fizetni!
   » Előre utalással
   Amennyiben előre utalással fizeti a megrendelt termékeket, UTÁNVÉT DÍJAT nem számítunk fel ! Megrendelését előre utalással is kiegyenlítheti.Ebben az esetben a visszaigazolást követően kiállítjuk számláját, és elküldjük Önnek a regisztráció alkalmával megadott e-mail címére. Amint Ön átutalta a számla végösszegét bankszámlánkra, mi 48 órán belül, GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárszolgálattal elküldjük Önnek megrendelését, és az eredeti számlát. Amennyiben előre utalással fizeti a megrendelt termékeket és Ön személyes átvételt választott,a pénz megérkezése után a termék átvehető üzletünkben.
   » Utánvéttel
    Utánvéttel való fizetés esetén, UTÁNVÉT DÍJAT számítunk fel ! 500.-Ft bruttó
   » Bankkártyás fizetés
   Ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (dombornyomott), Electron (nem dombornyomott), Maestro (nem dombornyomott).