hirdetés
Vissza

Mérőeszközök A-tól Z-ig

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Lombik Kft.
   » Cím
   1077, Budapest, Király utca 95.
   » Telefonszám
   +36-70/677-4022
   » E-mail cím
   abako  abako.hu
   » Weboldal
   www.abako.hu/
   » Adószám
   12154711-2-42
   » Cégjegyzékszám
   0109560514
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Juhász Attila
   » Telefonszám
   +36-70/677-4022
   » E-mail cím
   info  lombik.hu, iroda  abako.hu
   » Logó
   
 •  » Házhoz szállítással (utánvétes fizetési mód esetén)
   A termék árát és a szállítás költségét kézbesítéskor, a futárnak kell kifizetni. A megrendelés során lehetőleg mobiltelefonos elérhetőségét mindenképpen kérjük megadni!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 30.000 Ft1.600 Ft
  nagyobb egyenlő 30.000 Ft Ingyenes!
   » Házhoz szállítással (előre utalásos fizetési mód esetén)
   Ebben az esetben a szállítási költség, függetlenül a rendelés végösszegétől bruttó 1,600.-Ft. A megrendelés során lehetőleg mobiltelefonos elérhetőségét mindenképpen kérjük megadni!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 30.000 Ft1.397 Ft
  nagyobb egyenlő 30.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel
   A megrendelt termékek értesítés után személyesen is átveheti budapesti üzleteinkben: 1119 Budapest, Borszék köz 7. Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-14:00, hétvégén zárva. Telefonszám: 06-1-20-93-720, 06-1-20-93-721 Fizetés: készpénz, bankkártya, PayPass
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   A termék árát és a szállítás költségét kézbesítéskor, a futárnak kell kifizetni. A számla a csomagban lesz.
      Készpénz vagy bankkártyás fizetés üzletünkben
   » Bankkártyás fizetés
   Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
   » Előre utalással
   Kérjük, jelezze a megrendelésnél, ha átutalással szeretne fizetni. Ebben az esetben e-mail-ben, vagy faxon megküldjük az elkészített pro forma számlát, amely alapján teljesítheti a kiegyenlítést. Az eredeti számla a csomagban lesz. Ezt az opciót kérjük, csak 50,000.-Ft bruttó érték felett és adószámmal regisztrált vállalkozások válasszák! Előre utalás esetén a szállítási költség bruttó 1,260.-Ft.
 •  » Tájékoztató
   
  Mérőeszközök A-tól Z-ig
  Üdvözöljük WebÁruházunkban!

   

  Kérjük, kerüljön beljebb és győződjön meg Ön is az igényes választékról!
  Webáruházunkban megtalálhatja a hagyományos, mindennapi használatra szánt mérőeszközöket ugyanúgy, mint a XXI. sz.-i csúcstechnológiát képviselő mérőműszereket , melyek környezetünk megfigyelésében, mérésében nyújtanak segítséget.

   


  Vásárlással kapcsolatos információk:

   

  Az oldal webáruházként üzemel!

  Termékeinket megvásárolhatja házhoz szállítással. 30 000 Forint rendelési végösszeg felett a szállítás ingyenes.
  Megrendelését leadhatja webáruházunkon keresztül, akár regisztráció nélkül is, ill. e-mail-ben.
  Az utánvétes csomagfeladás költsége 1 600 Forint, ám 30 000 Forint rendelési végösszeg felett a szállítás díjtalan. A szállítás utánvéttel történik - a termék árát és a szállítás költségét a futárnak kell kifizetni. Kérjük, megrendelése elküldésekor valamennyi kiegészítő, magyarázó szöveget is olvassa el figyelmesen!
  Fizetési módok:
  Utánvét esetén a termék árát és a szállítás költségét a futárnak kell kifizetni. A számlát a csomagban találja.
  A termék árának kiegyenlítése banki átutalással is történhet. Ezen szándékát kérjük, megrendeléskor jelezze! Ekkor a fizetés banki átutalással történik, előre elkészített díjbekérő alapján (Ezt az opciót kérjük, csak adószámmal regisztrált vállalkozások válasszák, bruttó 50,000.- Ft. feletti végösszegű megrendelés esetén!Ebben az esetben a szállítási költség bruttó 1 397.-Ft, amely külön tételként szerepel a díjbekérőn, majd a számlán. Az elkészített díjbekérőt e-mail-ben megküldjük Önnek, amely alapján teljesítheti a kiegyenlítést, míg az eredeti számlát a termékkel együtt kapja meg.
  Köszönjük, hogy ellátogatott webáruházunkba, reméljük kínálatunk kielégíti igényeit! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között tudhatjuk!
  Ha az Ön által keresett terméket nem találja oldalunkon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a lenti elérhetőségek egyikén ügyfélszolgálati időben, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére!

  Elérhetőségeink:
  E-mail: abako@abako.hu
  Telefon: (06 70) 677-4022
  Ügyfélszolgálati idő, H - Cs: 9:00-15:00  P: 9:00-14:00

   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!