hirdetés
Vissza

Irodatechnikai Webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Micro-trend Bt.
   » Cím
   1047, Budapest, Attila utca 32-34.
   » Telefonszám
   +36-1/369-0622
   » Fax
   +36-1/369-0622
   » E-mail cím
   info  micro-trend.hu
   » Weboldal
   www.micro-trend.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-2275-2/2012N [40082]
   » Adószám
   22375416-2-41
   » Cégjegyzékszám
   01-06-777211/6
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Ügyfélszolgálat
   » Telefonszám
   +36-1/369-0622
   » E-mail cím
   info  micro-trend.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   A megrendelt árut munkanapokon 08:00 és 16:00 óra között veheti át. Telephelyünkön kötelező a szájat és az orrot takaró maszk viselése. Cég: Micro-trend Bt. Cím: 1047 Budapest (Újpest), Attila utca 34. Telefonszám: (+36-1) 3690622 A készletezéssel kapcsolatban e-mailben értesítjük.
   
  Szállítási költség0 Ft
   » Házhozszállítás postai csomagként
   A megrendelt termékeket az MPL segítségével juttatjuk el Önhöz az alábbi többletszolgáltatásokkal: • 1 munkanapos időgarancia • e-mail előrejelzés és küldemény nyomkövetés • kétszeri kézbesítési kísérlet • sikertelen kétszeri kézbesítési kísérletet követően 10 munkanapig van lehetőség a postahivatalban a csomagot átvenni.
   
  Szállítási költség1.575 Ft
   » Átvétel MPL csomagautomatából
   A Magyar Posta Logisztika a megrendelt terméket eljuttatja a webáruházból a kiválasztott MPL csomagautomatába. • SMS-ben és e-mailben értesítést kap arról, hogy megérkezett a csomagja és megküldik az átvételi kódját. • Az automata érintőképernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. • Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) rendelte meg, az automata bankkártyaterminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik. • Az át nem vett küldemények őrzése az automatához legközelebbi postán történik 10 napig.
   
  Szállítási költség1.575 Ft
 •     Készpénzfizetéssel az üzletben
   » Bankkártyával az üzletben
   Telephelyünkre telepített bankkártyaolvasó az alábbi bankkártyatípusokat fogadja el: - VISA dombornyomott kártyák - VISA Electron kártyák - V PAY kártyák - MasterCard dombornyomott kártyák - MasterCard Electronic kártyák - Maestro kártyák <img src="https://www.cimkeshop.hu/csomagfeladas/bankkartya.png?show" />
   » Postai utánvét
   <table style="width: 100%; border-collapse: collapse; border-style: none; float: left;" border="0"><tbody><tr><td style="width: 100%;">A készpénzes fizetésen felül, Önnek lehetősége van az árufizetés (utánvét) összegének bankkártyával történő kiegyenlítésére is. Az alábbi bankkártyákkal van lehetősége a szolgáltatás igénybevételére:</td></tr><tr><td style="width: 100%;"><a href="https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf" title="Bankkártyát elfogadó csomagkézbesítők"><img src="https://www.cimkeshop.hu/csomagfeladas/cards.jpg?show" /></a></td></tr><tr><td style="width: 100%;">Azon települések listája, melyek területén POS terminállal rendelkező csomagkézbesítők végzik el a postacsomagok kézbesítését: <span style="text-decoration: underline; color: #000000;"><a href="https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf" title="Bankkártyát elfogadó csomagkézbesítők"><strong><span style="color: #000000; text-decoration: underline;">letöltés</span></strong></a></span>.</td></tr></tbody></table>
   » Előreutalás
   <b>Fontos!</b> Kérjük, hogy az e-mail címére megküldött <b>számla alapján utaljon</b>! A megrendelést követően, amint az összes megrendelt tételt összekészítettük, kiállítjuk a számlát. Ezt az átutalásos számlát a regisztráció során megadott e-mail címre elküldjük Önnek. A számla tartalmazza az összes adatot az átutaláshoz. Az összeg beérkezését követően - a szállítás és az átvétel módjától függően - adjuk fel a csomagot, vagy tudja átvenni a megrendelt termékeket telephelyünkön. A számla eredeti példányát a megrendelt termékekkel együtt kapja kézhez. Ha a megrendelés végösszege 10 000,- forint felett van, akkor van lehetőség előreutalással fizetni.