hirdetés
Vissza

your hobby | Kreatív hobby termékek

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Kreativdiszkont Kft.
   » Cím
   2360, Gyál , Kőrösi út 90.
   » Telefonszám
   +3630 737 33 53
   » E-mail cím
   kreativdiszkont  gmail.com
   » Weboldal
   www.yourhobby.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-74381/2014.
   » Adószám
   23722952-2-13
   » Cégjegyzék szám
   cg. 13-09-152487
   » Cégjegyzék vezető
   Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   J. Kun Emese
   » Telefonszám
   +3630 737 3353
   » E-mail cím
   kreativdiszkont  gmail.com
   » Logó
   
 •  » Csomagküldés futárral, utánvét
   A szállítási költség 5 kg-ig érvényes (a csomagok nagy része ezen kategóriában van). Az árut+ postaköltséget fizeti. Amennyiben 15 kg-os agyagot rendel, utánvétes postaköltsége 1390.-forint, 30 kg agyag utánvétes postaköltsége 2390.-forint! A tempera és ujjfesték esetén, nagyobb mennyiségnél, szintén előfordulhat magasabb szállítási költség, ezt jelezzük emailben, vagy telefonon. Amennyiben ezen termékeket rendeli és a súly eléri az 5 kg-ot, megrendelése számláján mi javítjuk át a szállítási költséget, amit jelzünk emailben, vagy telefonon. Megértését köszönjük. 15.500- forinttól a szállítás ingyenes, ez 1 csomagra vagy maximum 30 kg-ig érvényes!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.500 Ft1.290 Ft
  nagyobb egyenlő 15.500 Ft Ingyenes!
   » Előre utalás
   Ön választhatja fizetési módként az előre utalást. A megrendelése leadása után, külön emailben jelezzük, hogy összekészítettük a termékeket és ezután adjuk meg a számlaszámunkat, melyre utalhatja az összeget. Az utalásnál nagyon fontos, hogy megadja a rendelés számát, a gyors és pontos beazonosítás érdekében. Amint utalása beérkezett, futárszolgálatunkkal küldjük a csomagot.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.500 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 15.500 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel üzletünkben
   Megrendelését személyesen is át tudja venni üzletünkben. Ha a településen vagy a környéken lakik, ez esetben is rendelhet a webáruházon keresztül. A fizetési módnak jelölje be a "személyes átvétel üzletünkben" szállítási módot. Mi összekészítjük megrendelését és üzletünkben kifizetheti és átveheti csomagját. Az átvételről külön emailben értesítjük! Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. (térkép az oldal alján) Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig, 9 - 17- ig. Szombaton: 9 - 12 óráig.
   Nincs megadva szállítási költség!
   » GLS CsomagPontok
   Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.500 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 15.500 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   Csomagküldés futárral, átvételkor fizet. Az árut+ postaköltséget fizeti. A 15 kg-os agyag utánvétes postaköltsége 1390.-forint, 30 kg agyag utánvétes postaköltsége 2390.-forint! A tempera és ujjfesték esetén, nagyobb mennyiségnél, szintén előfordulhat magasabb szállítási költség, ezt jelezzük emailben, vagy telefonon. Amennyiben ezen termékeket rendeli és a súly eléri az 5 kg-ot, megrendelése számláján mi javítjuk át a szállítási költséget, amit jelzünk emailben, vagy telefonon. Megértését köszönjük.
   » Előre utalás
   Ön választhatja fizetési módként az előre utalást. A megrendelése után, külön emailben jelezzük, hogy összekészítettük a termékeket és ezután adjuk meg a számlaszámunkat, melyre utalhatja az összeget. Az utalásnál nagyon fontos, hogy megadja a rendelés számát, a gyors és pontos beazonosítás érdekében. Amint utalása beérkezett, futárszolgálatunkkal küldjük a csomagot.
   » Készpénzzel üzletünkben
   Személyes átvétel esetén, készpénzzel a helyszínen is tud fizetni. Amint megrendelését összekészítettük, emailben értesítjük, hogy üzletünkben átveheti csomagját. Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 90. Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig, 9 - 18 óráig. Szombaton: 9 - 13 óráig.
 •  » Tájékoztató
   

  webáruházunk: www.yourhobby.hu

  email cím:kreativdiszkont(kukac)gmail.com

  tel: 0630 737 33 53

   » Minimum rendelési összeg
   1000 Ft
   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!