hirdetés
Vissza

Office Plaza Webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   OfficePlaza Kft.
   » Cím
   1135, Budapest, Frangepán utca 84/C - Iroda 2 (Bemutatóterem) - Bejárat a Szent László utca felől
   » Telefonszám
   +36(1)788-7805 / +36(20)412-8277
   » Fax
   +36(1)796-0938
   » E-mail cím
   info  officeplaza.hu
   » Adószám
   22763468-2-41
   » Cégjegyzékszám
   01-09-342265
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Munkácsi Zoltán
   » Telefonszám
   +36(20)412-8277
   » E-mail cím
   info  officeplaza.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel
   A megrendelt termékek személyes átvétele nyitvatartási időben, a 1135 Budapest, Frangepán u. 84/C. címen található bemutatótermünkben. Kérjük mindenképp várja meg visszajelzésünket, hogy megrendelése mikortól vehető át. Bemutatótermünkben készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. Kérjük vegye figyelembe, hogy személyes átvételre az átvételi értesítéstől számított 3 munkanapon belül van lehetősége.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Házhoz szállítás Budapesten
   Budapestre történő kiszállítás, akár már a megrendelés napján, de legkésőbb 48 órán belül a termék elérhetőségétől függően.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 40.000 Ft2.490 Ft
  nagyobb egyenlő 40.000 Ft Ingyenes!
   » Házhoz szállítás Budapesten kívül
   A Magyar Posta futárszolgálata (MPL) intézi a kiszállítást Budapest területén kívül, Magyarország egész területére. A csomagra törékeny minősítés, értékbiztosítás, és időgarancia vonatkozik, mely alapján kézbesítéstől számítva legkésőbb két munkanap alatt eljut a címzetthez. Ha kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott címen, átveheti megrendelését a legközelebbi postán, vagy igény szerint kérheti a kézbesítés megismétlését is.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 200.000 Ft2.490 Ft
  nagyobb egyenlő 200.000 Ft Ingyenes!
 •  » Készpénzzel vagy bankkártyával átvételkor
   A megrendelés végösszegét készpénzben vagy bankkártyával egyenlíti ki átvételkor. Kérjük vegye figyelembe, hogy bankkártyával bemutatótermünkben minden esetben fizethet, viszont házhoz szállítás esetén a futárnál nem minden esetben van terminál.
   » Online bankkártyás fizetés
   Biztonságos bankkártyás fizetés a B-Payment online fizetési rendszerén keresztül. Bankkártyás fizetés jelenleg csak REGISZTRÁLT felhasználóink számára elérhető, mivel be kell jelentkezni a saját vásárlói fiókba a fizetés kezdeményezéséhez, mely a megrendelés általunk történő visszaigazolása után lehetséges. A fizetés teljesen biztonságos, a kártyaadatok hozzánk nem jutnak el.
   » Előreutalással
   A megrendelés beérkezése után megrendeléséről e-mailben elküldjük a számlát, melyen minden szükséges adatot megtalál az átutaláshoz. Megrendelését a fizetés beérkezését követően teljesítjük.
   » Utólagos átutalással
   A megrendelés teljesítése után határidős átutalással rendezheti számláját. Minden utólagos átutalási igény egyedi elbírálásra kerül. Ez az opció kiemelt partnereink számára elérhető, így első vásárláskor minden esetben elutasításra kerül.
 •  » Tájékoztató
   

  Hányszor érezte már, hogy az irodai beszerzés felemészti  energiáját, miközben sokkal fontosabb munkája is lenne?

  Elege van abból, hogy folyton a legjobb ajánlatok után kutat, és ezért mindent máshol kell beszereznie?

  IrodaellátásAz Office Plaza megkönnyíti minden kis-, közép-, és nagyvállalkozás dolgát az irodai beszerzések terén, és ez által megbízható partnere mind cégeknek, mind magánszemélyeknek az irodaellátásban.

   » Minimum rendelési összeg
   9990 Ft
   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!