hirdetés
Vissza

WPOWER akkumulátor és akkutöltő webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   WPOWER Hungary Kft.
   » Cím
   1085, Budapest, József krt. 40.
   » Telefonszám
   +36-1-314-2095
   » E-mail cím
   kapcsolat  wpower.hu
   » Adószám
   24918341-242
   » Cégjegyzék szám
   01-09-189018
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Bíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   WPOWER Hungary Kft.
   » Telefonszám
   +36-1-314-2095
   » E-mail cím
   info  wpower.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   Üzletünk a VIII. kerület József krt. 40 szám alatt található, a Rákóczi tértől mindössze 150 méterre. Könnyen megközelíthető a 4-6-os villamossal és az M4-es metróval. Üzletünk nyitva tartása: Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
   Nincs megadva szállítási költség!
   » Futárszolgálat
   Csomagjaink házhozszállítását Magyarország területén a PDS Hungary Kft. végzi hétköznapokon 8-18 óra között. A szállítási határidő 1-3 munkanap a teljes egészében teljesíthető megrendelések esetén. A csomag feladása előtt e-mailben értesítést küldünk, amely után a szállítás 24 órán belül megtörténik. Szállítási címként megadhatja pl. munkahelye címét is, ebben az esetben kérjük, hogy a kiszállítás sikeressége érdekében a lehető legpontosabb információkat adja meg megrendeléskor (pl. szólni kell a portásnak stb.). Amennyiben a futár a megadott címen nem talál senkit megpróbálja felvenni telefonon a kapcsolatot a címzettel vagy értesítést hagy. A csomagot a 2. sikertelen kézbesítés után visszajuttatja a megbízónak. Kérjük, hogy átvételekor alaposan vizsgálja meg a csomagot és, ha láthatóan sérült a csomagolás jelezze azt a kiszállító futárnak és vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át, mert a csomag futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a csomag átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után utólag ezzel kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ha a megrendelés végösszege nem éri el a 10.000 Ft-ot a szállítási költség egységesen, minden magyarországi címre 1400 Ft. Ha a megrendelés végösszege eléri vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot a szállítás ingyenes.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft1.400 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » Posta Pont szállítási mód
   Válassza a Posta Pontot, és kérje csomagját a több, mint 2500 Posta vagy a 125 MOL kút egyikére! - Csomagja 1-2 napon belül átvehető a megjelölt Postán vagy MOL kúton - SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a csomag átvehetőségéről - Rendelését 10 munkanapon belül, bármikor átveheti, a Posta vagy MOL kút nyitvatartási idejében A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft1.400 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
 •  » Átvételkor üzletünkben
   Üzletünkben, személyes átvétel esetén választhatja ezt a fizetési módot. Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is fizethet.
   » Utánvéttel
   Utánvétes fizetési mód választására házhoz szállítás esetén van lehetőség. Ebben az esetben a megrendelés teljes összegét (beleértve a szállítási- és egyéb költségeket) a csomag átvételekor készpénzben kell megfizetni.
   » Posta Pont utánvét
   Amennyiben megrendelését Posta Ponton szeretné átvenni és átvételkor kifizetni (utánvétes fizetés) válassza ezt a fizetési módot.
   » Előre utalással
   Ez a fizetési mód bármelyik átvételi/szállítási mód esetén választható. A Megrendelés beérkezése után ellenőrizzük a raktárkészletet és amennyiben a megrendelés azonnal teljesíthető elküldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. A Megrendelés értékének számlánkra történő beérkezése után kezdjük meg a kiszállítást vagy értesítést küldünk, hogy a megrendelés átvehető. Vásárolható, de raktárkészlettel nem rendelkező termék(ek) megrendelése esetén kérjük várja meg, amíg egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot (a szállítási határidő egyeztetés céljából) és ne utalja át előre a megrendelés végösszegét.