hirdetés
Vissza

RagasztóNagyker

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Indi Europa Kft.
   » Cím
   2151, Fót, József A. u. 26.
   » Telefonszám
   +36-30 9975934
   » Fax
   06 27/817-313
   » E-mail cím
   info  indieuropa.hu
   » Weboldal
   www.indieuropa.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-57860/2012, NAIH-57859/2012
   » Adószám
   14506224-2-13
   » Cégjegyzékszám
   13-09-123854
   » Cégjegyzék vezető
   Pest Megyei Bíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Mihalcsik Ágnes
   » Telefonszám
   +36-30/960-3910
   » E-mail cím
   agnes.mihalcsik  indieuropa.hu
   » Logó
   
 •  » Futárral
   A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki. A futárok bankkártyát is elfogadnak. A szállítási idő raktáron lévő termékek esetén 1-2 munkanap, a rendelés időpontjától függően. Amennyiben nincs raktáron a termék, vagy egyedi a rendelés, akkor a visszaigazolásban adjuk meg, hogy mikorra tudjuk kiküldeni. A futárnak minden esetben átadjuk a kapcsolattartó telefonszámát, hogy bármikor tudja jelezni, ha érkezik. A kiszállítás napján a futárszolgálat küld egy értesítőt a kapcsolattartó email címére, amiben megadja, hogy mikorra várható a kiszállítás, és itt talál minden, a csomagjára vonatkozó információt is. Amennyiben a kiszállítás időpontja, vagy a cím Önnek nem megfelelő, ebben a levélben kell kérni a módosítást. Közvetlenül a futárral cégünk nem áll kapcsolatban, ezért nem tudjuk kötelezni arra, hogy minden esetben telefonáljon. Tapasztalataink szerint szoktak telefonálni, de erre ráhatásunk nincs. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az áru visszaszállításának költsége a fogyasztót terheli. Köszönjük megértését.
   
  Szállítási költség1.790 Ft
   » Személyes átvétel veresegyházi telephelyen
   A csomagot személyesen az alábbi címen lehet átvenni: 2112 Veresegyház, Fő út 72.
   
  Nincs csomagolási és postaköltség.
 •  » Utánvéttel
   Ennél a fizetési módnál az Önnek kiállított számla már tartalmazza a szállítás és az utánvét költségét, melyet az áru ellenértékével együtt a futárnak kell kifizetni. A csomagot Önnek a GLS futárszolgálat kézbesíti. Utánvétes fizetés választása esetén már nem csak készpénzzel, hanem bankkártyával is tud fizetni a futárnál.
   » Készpénzzel az eladó telephelyén
   Természetesen, semmilyen csomagolási költséget nem számítunk fel Önnek és nincs szállítási költség sem. A számlát, a szerződési feltételeket is ekkor adjuk át Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelt terméket a visszaigazolástól számított 3 munkanapig tartjuk fenn az Ön számára. Amennyiben 3 napon belül nem veszi át, megrendelését automatikusan töröljük.
   » Előre utalással
    Ennél a fizetési módnál a rendelés után kiállítunk Önnek egy díjbekérő (pénzbekérő számlalevél) számlát. Ennek kiegyenlítése után, amikor számlánkra megérkezik az összeg, küldjük Önnek a megrendelt árut az Ön által választott szállítási módon. A számlát csatoljuk a termékhez. Az előre utalásra - egyéb megállapodás nélkül - a visszaigazolástól számítva 3 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben az összeg ez időn belül nem érkezik meg számlánkra, a megrendelést töröljük. Kérjük, ha nem áll módjában 3 napon belül utalni, jelezze felénk.