hirdetés
Vissza

Bambusz pároló emeletes

Bambusz pároló emeletes

A párolás új dimenzióját kínálja ez a bambusz pároló szett. Nincs többé vízben agyon főzőtt, színtelen és ízetlen párolt étel. Helyette friss, színes és ízletes ételek kerülhetnek az Ön asztalára. A szett egy 26 cm átmérőjű és 2 db 5 cm mély pároló edényből, valamint a hozzá tartozó bambusz fedőből áll.

Így Ön akár két különböző fogást is készíthet az emeletes bambuszpároló használatával. Egyszerre spórolhat időt és energiát. A bambuszpároló a 31 cm-es wokkal együtt tökéletesen használható.

  • A szett egy 26 cm átmérőjű és 2 db 5 cm mély pároló edényből, valamint a hozzá tartozó bambusz fedőből áll. Így Ön akár két különböző fogást is készíthet az emeletes bambuszpároló használatával. Így egyszerre spórolhat időt és energiát. A bambuszpároló a 31 cm-es wokkal együtt tökéletesen használható.

    A bambusz pároló használata:

    A bambuszpároló használata egyszerű. Csupán néhány apró szabályt kell betartani, és sokáig hasznos konyhai segítője marad.

    - Öntsön vizet egy nagyobb edénybe, pl. wok-ba. Állítsa bele a bambusz párolót úgy, hogy az alja ne érjen bele a vízbe. A legtöbb ételnek 10 - 15 perc párolás bőven elegendő.

    - Bélelje ki a párolót sütőpapírral, vagy valamilyen saláta-vagy káposztalevéllel amit a recepthez használ.. Így megakadályozza, hogy a párolt alapanyag (hal, csirke, tészta, gombóc) letapadjon, másrészt védi a párolót, hogy átvegye a benne párolt étel szagát.

    - A bambuszpárolóban készíthet halat, csirkét vagy zöldségeket is. Használata kikerülhetetlen ha ázsiai jellegű gombócokat, tekercseket, vagy egyéb tésztás ételeket szeretne készíteni.

    - A bambuszpárolót használhatja "többszintes" üzemmódban, azaz több pároló betétet is egymásra helyezhet, a forró gőz minden „emeletet" egyformán átjár.

    - Ha szükséges elmosni, ne használjon vegyianyagot, mert annak illata, íze beleivódhat a bambuszpárolóba, és használat közben azokat átadhatja a benn készülő ételnek. A tisztításához csak forró vízzel öblitse át, majd törölje szárazra.

    +1 tipp bambusz pároló használatához

    A bambuszpárolóból akár 2-3 emeletet is egymásra tehet. A legkeményebb vagy nehezebben fővő aapanyagot tegye alulra, a könnyebben puhulókat pedig felülre. A felülről lefelé visszaáramló víz és gőz pedig ízanyagokkal gazdagítja az alul készülő ételt. A bambusz jó hőszigetelő, így az elkészült ételt melegen tartja. Használhatja az elkészült fogás tálalásához, de akár újra melegítéséhez is.

  • Gyártó/Termék Honlapja:http://