hirdetés
Vissza

HI9913 Falra szerelhető digitális tápoldatozó mezőgazdasági célokra

170 / 366

A HI 9913 falra szerelhető  tápoldatozó mezőgazdasági és kertészeti folyamatirányítási feladatok ellátására szolgál. A műszer két mérési csatornával rendelkezik, az egyik a pH‐érték, a másik a vezetőképesség (EC) mérésére alkalmas. A mérési eredmények két külön kijelzőről olvashatók le. Az EC‐szondába épített hőmérséklet‐érzékelő  segítségével lehetséges a mérések automatikus hőmérséklet‐kompenzálása.

 

  • A differenciális bemenet révén kiküszöbölhetők a földelési problémák és meghosszabbítható a pH‐elektród élettartama. Külön szabályozható a pH‐érték és a vezetőképesség, illetve egymástól függetlenül állítható be a pH‐ és az EC‐határérték. Az adagolás időzítésével elkerülhető a tápoldat vagy sav túladagolása. Az adagolás állapotát és a műszer aktuális üzemmódját LED‐ek jelzik. A háromszintű  érzékelővel a folyadékszint, a riasztás állapota és az öntözési szakaszok szabályozhatók.

    A szabályzó riasztást ad szokatlan működési feltételek esetén. A műszerrel használható nedvesség‐érzékelő  is, amely leállítja az adagolást szivárgás esetén. A szórófej, a cirkulációs pumpa, az adagolópumpa és a riasztás a műszer beépített reléivel működtethető.

    A készlet a pH és EC szenzorokat is tartalmazza.

  • Gyártó/Termék Honlapja:http://
    Google Termék Kategória :pH mérő/EC mérő/ Refraktométer