hirdetés
Vissza

MUELLER KINEZIOLÓGIAI TAPASZ

MUELLER KINEZIOLÓGIAI TAPASZ


Ár: 3 270 Ft
Változatok
Szín:
Méret:

Mueller Kineziológiai tapasz, mely nyugtató, pihentető, görcsoldás, ízületi és izomfájdalmak, valamint gyulladás esetén nyújt segítséget.

 • Mueller kineziológiai tapasz, melynek mérete 5 cm széles és 5 méter hosszú. A Mueller kineziológiai tapaszoknál fontos, hogy milyen színt választunk, mert minden szín más hatást gyakorol ránk, továbbá a különbségeknek a színterápiában van szerepe. Fekete színben a következő hatásokat gyakorolja: nyugtató, pihentető, görcsoldás, ízületi és izomfájdalmak, segít anyagcsere betegségek, keringési zavarok, alacsony vérnyomás esetén, valamint segít a hő termelő folyamatoknál. Kiváló minőségű latex mentes, pamut szalag, akril bevonattal. Bőrbarát, vízálló, izzadságáteresztő és lélegző tulajdonságokkal felruházva. Fürödni és úszni is lehet vele, 5-8 nap alatt fokozatosan leválik.

  A kineziológiai szalagot darab / áron lehet megvásárolni.

  Méret: 5 cm x 5 m

  A kineziológiai tapasz a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi.

  A Kineziológiai tapasz módszerét nemcsak a sportgyógyászat területén alkalmazzák, hanem hatékony segédeszköz rehabilitációs kezelések, fizioterápia, ortopédia és az állatgyógyászat területén is.

   

  Ugyanakkor különösen fontos, hogy képzett személy helyezze fel a kineziológiai tapaszt, mert a rosszul felhelyezett tapasz az állapot romlását, fájdalmas izomműködést is eredményezhet.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Gyártó/Termék Honlapja:http://