hirdetés
Vissza

Roland TD4KP elektromos dobfelszerelés +AJÁNDÉK lábgép

Egyéb  »  Hangszer  »  Ütős hangszer
15 / 22
Roland TD4KP elektromos dobfelszerelés +AJÁNDÉK lábgép


Ár: 244 900 Ft
Szállítási Költség:
Ingyenes
Az ár állvánnyal együtt értendő (a lábgép nem tartozéka a szettnek)
Termékjellemzők
 • A V-Drums-okra jellemző hang és minőség könnyen szállítható kivitelben
 • Megújult összecsukható forma a gyors összeszerelhetőség érdekében
 • TD-4-es hangmodul kifejező dobhangokkal, oktatófunkcióval, gyors felvétel készítési és lejátszási lehetőségekkel
 • Általános dobkészletnek megfelelő ütőfelületek: lábdob, pergő, 3 db  tam, beütő cin, kísérő cin, lábcin és FD-8-as lábcinvezérlő pedál
 • A természetes játékérzet érdekében a pergő és a tamok párnázott gumilapból készültek
 • Opcionális tartozékok: a dobkészletre méretezett hordtáska (CB-TDP);  hálóbőrös ütőfelület pergődobnak (PDX-6/-8); ütőfelület tartó (MDH-12);  induló kiegészítő csomag, mely egy lábgépből, egy dobszékből és egy pár  dobverőből áll (DAP-3X); dobszőnyeg (TDM széria)

Megújult külső a maximális mobilitás érdekében

Könnyen  és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kialakításának köszönhetően a  TD-4KP V-Drums Portable a legjobb választás a mobil-doboláshoz szűkös  helyeken is.

 

Megújult külső a maximális mobilitás érdekében

Könnyen és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kialakításának köszönhetően a TD-4KP V-Drums Portable a legjobb választás a mobil-doboláshoz szűkös helyeken is.

Az erőteljes TD-4 hangmodul kifejező és szabadon szerkeszthető dobhangok széles skálájával rendelkezik valamint helyet kaptak benne az elengedhetetlen gyakorlást elősegítő funkciók is. A beépített ütőfelületek a természetes játszhatóságot és valódi dobolás élményét nyújtják a felhasználónak.

Ez a dobkészlet ideális kisebb rendezvényeken, zenekari próbákon, tantermekben, de akár a hálószobában való használatra is. A TD-4KP egyesíti a V-Drums hangszerek megjelenését és tulajdonságait a könnyű szállíthatósággal és gyors összeszerelhetőséggel.

 

 

 

 


A tok nem tartozék!Megtalálható a kiegészítőknél: CB-TDP hangszertok

Az erőteljes TD-4 hangmodul kifejező és szabadon  szerkeszthető dobhangok széles skálájával rendelkezik valamint helyet  kaptak benne az elengedhetetlen gyakorlást elősegítő funkciók is. A  beépített ütőfelületek a természetes játszhatóságot és valódi dobolás  élményét nyújtják a felhasználónak.

Ez a dobkészlet ideális kisebb  rendezvényeken, zenekari próbákon, tantermekben, de akár a hálószobában  való használatra is. A TD-4KP egyesíti a V-Drums hangszerek  megjelenését és tulajdonságait a könnyű szállíthatósággal és gyors  összeszerelhetőséggel.

 

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:15 kg/db