hirdetés
Vissza

BOSS ME-25 gitár effekt processzor

36 / 107
BOSS ME-25 gitár effekt processzor
BOSS ME-25 gitár effekt processzor


Ár: 62 900 Ft
Szállítási Költség:
Ingyenes
Garancia:
24 hónap
 • A boss ME-25 rendelkezik beépített COSM erősítő modellekkel, a klasszikustól a modernig
 • Az ME-25 -re jellemző a nagyon egyszerű kezelhetőség az „első multi-effektesek” számára is könnyen használható. 
 • Az ME-25 tartalmaz egy SOUND LIBRARY (hangszín könyvtárat) – egy használatra kész hangszín gyűjteményt; csak válassz kategóriát és azon belül a megfelelő hangszívariációt kapod.
 • A boss me-25-nél azonnal belenyúlhatunk a hangzásba a Drive, Tone és Level szabályzók, valamint az Expression pedál segítségével
 • Az ME-25 beépített SUPER STACK funkció segítségével, igazi ütős, vastag hangzáshoz juthatunk
 • A Boss ME-25 rendelkezik Frázis Looper 38 másodperces felvételi idővel
 • A Boss ME-25 USB audio interfészként is használható
 • A Boss ME-25 tartalmaz beépített AUX bemenet, hogy egy hozzácsatlakoztatott MP-3 lejátszóra is tudjunk gyakorolni
 • A boss me-25 működtethető hálózati adapterről, vagy akár hat darab AA elemről is
 • Az ME-25 multieffekthez ajándékba adunk egy Cakewalk SONAR 8.5 LE szoftvert mellyel számítógép segítségével stúdiófelvételeket készíthetsz otthonodban. 
 • Az me-25 -höz jár egy ingyenesen letölthető Librarian szoftver a hangszínek lementésére és rátöltéséreHátlap

A Boss ME-25 effekt-erőmű, kispedál egyszerűséggel


Az új, elérhető árú ME-25-t kiváló BOSS tulajdonságokkal vértezték fel, így akár egy kispedálra jellemző, egyszerű kezelhetőséggel kreálhatunk profi sound-okat. A beépített hangkönyvtárban (Sound Library) minden egyből megtalálható a klasszikustól a modern hangzásokig. Csupán kiválasztunk egy kategóriát, majd azon belül a kívánt variációt és már játszhatunk is. Bármikor egyszerűen belenyúlhatunk a hangba a Drive, Tone és Volume szabályzók tekergetésével. Az ME-25 a beépített COSM erősítő modellek, valamint a Super Stack és Frázis Looper funkcióknak köszönhetően a kezdő gitárosok álom multi-effektje lesz, különösek azok számára, akik egyszerű kezelhetőség mellett szeretnének kiváló hangzáshoz jutni. 

Azonnali elérés


Az ME-25 kecses, fekete-fehér designjának köszönhetően, minden gomb, szabályzó és pedál jól látható és egyszerűen elérhető. Három lábkapcsoló, egy expression pedál, négy potenciométer, kilenc világító gomb és egy nagy méretű LED panel biztosítja a jól átlátható kezelő felületet, mely mindenféle körülmények között – akár sötét színpadon is – kényelmet biztosít.

A Boss ME-25 COSM modellezése


Az ára talán azt sugallja „kezdő cucc”, de a COSM meghajtású ME-25 egyszerűen első osztályú. Az ME-70-ből átvett kiváló erősítő modellek, a zenei stílusok széles skáláját lefedik a klasszikustól egészen a modernig. Az új ULTRA METAL modell, egy igazi hi-gain metál hangzást kínál, mely bármilyen metál zenében megállja a helyét. A hangszín palettán található egy SUPER STACK nevezetű funkció is, mely egyetlen dedikált gomb lenyomásával alakítja át egy pici gyakorló erősítő hangját ember-magas stack hangzássá.

Testre szabható Hang könyvtár (SOUND LIBRARY)

 
Több tucatnyi használatra kész Preset-et helyeztek el az ME-25 Hang Könyvtárába, melyek mindegyike kategóriák szerint könnyedén elérhető, azonban bármikor saját szájízre is alakíthatók a dedikált szabályzók segítségével. Az ingyenesen letölthető Librarian szoftver pedig lehetővé teszi a könnyed, számítógépes felületen keresztüli hangmentést és szerkesztést.

Az ME-25 USB csatlakozása

Csatlakoztasd az ME-25-öt egyetlen USB kábellel a számítógéphez és már is egy kis felvevő stúdióhoz juthatsz. Az ME-25 működik USB audio interfészként is, mely a tartozék SONAR 8.5 LE szoftverrel karöltve kiváló stúdió eszközként használható. Ezzel az összeállítással audiót küldhetsz oda-vissza az ME-25 és a PC között egyetlen USB kábelen keresztül. • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:2 kg/db