hirdetés
Vissza

Laser Interceptor (2 blokkolófejes lézerblokkoló)

3 / 13
Laser Interceptor (2 blokkolófejes lézerblokkoló)
Laser Interceptor (2 blokkolófejes, multifunkciós lézerblokkoló tolatóradar-funkcióval)
 • A Laser Interceptor egy többfunkciós eszköz: lézerblokkoló tolatóradar-funkcióval!
  2 blokkolófejjel, extra erős blokkoló diódával.


  A Laser Interceptor
  képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, PRO LASER III). A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 100-2000 m között a legeredményesebb. A készülék hangjelzéssel és beszédhanggal jelzi a lézeres mérést, amelyet azonnal el is kezd blokkolni, így a rendőrségi kamerán csupán három vízszintes vonal fog látszódni. Az eszköz egy billenőkapcsolóval ki- és bekapcsolható. A készülék beltéri egységei teljesen beépíthetőek, míg a kültéri lézerblokkoló fejeket a lökhárítóba, hűtőmaszkba, hátsó rendszámtábla fölé, stb... kell szerelni. A készülék választható 2, 3 és 4 blokkolófejes változatban.

  A Laser Interceptor napjaink egyik legújabb fejlesztéseit magában hordozó lézerblokkolója, amely bejövő lézerjel esetén hang- és beszédriasztással figyelmezteti a személygépkocsi vezetőjét a veszélyre, valamint ezzel párhuzamosan megindul a blokkolás is, időt adva ezzel a vezetőnek sebessége korrigálásra. Mivel tolatóradarként is funkciónál, így akár külföldön is használható (kizárólag saját felelősségre, kérjük előtte informálódjon az adott ország hatályos jogszabályairól).

  A Laser Interceptor számítógéppel konfigurálható és frissíthető, így akár egyénileg is módosíthatók a beállításai. Magyar nyelvű hanggal szállítjuk, de szükség esetén más nyelvek is telepíthetőek.

  Egy blokkolófejen belül 2 db extraérzékeny érzékelő dióda és 1 db extraerős lézersugárzó dióda található. A Laser Interceptor központi egységére összesen 4db blokkolófej csatlakoztatható, és tartalmaz egy RS232-es csatlakozót is, amin keresztül a későbbiekben forgalomba kerülő speciális kiegészítők lesznek csatlakoztathatók. A központi egység tartalmaz beépített hangszórót, de van arra is lehetőség, hogy külső hangszórót csatlakoztassunk hozzá.

  Miután bekapcsolja a Laser Interceptort a csomagban található kapcsoló segítségével, az egység üdvözli Önt, majd tolatóradar-funkcióban működik 30 másodpercig (számítógéppel állítható az időtartama és érzékenysége). Az időtartam lejárta után a készülék bejelenti, hogy "parkolósegéd kikapcsolva", és ekkor válik aktívvá a készülék lézerblokkoló funkciója. Amennyiben lézeres mérést érzékel, a készülék hangjelzést ad, és bemondja az érzékelt lézeres mérőeszköz típusát, és azonnal elkezdi blokkolni azt. A blokkolás folyamatos, addig tart, amíg a rendőr mér, vagy amíg ki nem kapcsolja a készüléket a kapcsoló segítségével.


  Jellemzők:


  • Hangriasztás, a készülék bemondja, milyen lézert észlel
  • Rádiónémítási lehetőség (ha az autórádió tudja a funkciót)
  • Beszédriasztás
  • Nincs időkorlát - folyamatos blokkolás
  • Önellenőrzés
  • Frissíthető rendszer
  • Adóvevőfej-csatlakozás ellenőrzés
  • Fúrásmentes felszerelhetőség
  • Kisméretű adóvevő fejek (kb. 3,5cm mélységűek)
  • Bővíthető, a központi egység, maximum 4 fej fogadására képes (van 2, 3 és 4 fejes változat)
  • Állítható hangerő
 • Gyártó/Termék Honlapja:http://