hirdetés
Vissza

DarkTac Heveder 25mm

5 / 111
DarkTac Heveder 25mm
DarkTac Heveder 25mm
 
DarkTac Heveder 25mm


Ár: 300 Ft
Változatok
Szín:

Heveder 25mm széles

A MOLLE és PALS rendszer alapját képző heveder méret, megfelel a MIL-W-17337 szabvány szerinti 1"-es termékeknek. A DarkTac hevederek előnye, hogy  az alapanyaguknak köszönhetően UV stabilak, így tartós kültéri használatra is alkalmasak. Kémiai anyagokkal szemben ellenállóak, így nem tesz kárt bennük az izzadtság vagy vegyi jellegű szennyeződés. Szakítószilárdásguk jóval magasabb mint az olcsóbb polipropilén termékeké, valamint nyúlásuk is alacsony, így nagyobb terheléseket is elviselnek alakváltozás nélkül.

 • A 25mm széles heveder fő tulajdonságai

  A heveder alapanyaga poliészter, mely által a végtermék UV stabil, ellenáll a vegyi anyagoknak, alacsony nyúlással és nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik mint a polipropilén hevederek. Szélessége 25mm +/- 1mm, kompatibilis a 25mm-es műanyag és fém alkatrészekkel. Felülete durva, sűrű szövésű, merev.

  Termék adatok:

  • névleges szélesség: 25mm
  • névleges vastagság: 2,2mm
  • felület: durva
  • merevség: merev
  • MOLLE és PALS kompatibilis

  Felhasználás: katonai felszerelések, fegyverszíjak, pántok, feszítő szíjak, fogantyúk, menekítő és kikötő eszközök, leszorító hevederzet fő eleme

  Kizárólag szakmai célú felhasználásra értékesített alapanyag! Kérjük, csak abban az esetben rendeljen a termékből, ha tisztában van a szükséges technológiai háttérrel és rendelkezik a megfelelő gépparkkal a szakszerű megmunkáláshoz! Cégünk a termék helytelen felhasználásából, alkalmazásából eredő hibákért, károsodásokért felelősséget illetve garanciát nem vállal!

 • Termék tömege:0,03 kg/m
  Gyártó:Dark Tactical
  Szín:Fekete, Coyote, Oliv
  Méret:25mm (szélesség)
  Anyaga:PES