hirdetés
Vissza

Constantin Nautics® Thimble CNB 711-17

527 / 888
Constantin Nautics® Thimble  CNB 711-17
Constantin Nautics® Thimble  CNB 711-17
 
Constantin Nautics® Thimble  CNB 711-17
 
Constantin Nautics® Thimble  CNB 711-17

A Thimble kollekció unisex, kézzel készült vitorlás karkötői tökéletes tengerész megjelenést biztosítanak viselőjének. A finoman kimunkált részletek és a Constantin Nautics karkötőknél megszokott kifogástalan, magas minőségű hajóskötél mellett, ennél a modellnél egy kötélszív teszi különlegessé az összhatást. A zárószerkezet egy 4mm-es speciális, vitorlás sekli. A Constantin Nautics Thimble kollekciója élénk színeivel remekül illik a sportos és az elegáns öltözékhez is.

A gondos kézművesmunka és körültekintően megválaszott minőségi alapanyagok garantálják, hogy a Constantin Nautics karkötők tartós társai a megnyerő vitorlás stílusnak.

(A kötélszív alapanyaga rozsdamentes acél. Ezt az eszközt a vitorláshajókon használják. A kötelek hurkolásakor megvédi a kötelet a sérülésektől, kopástól. Kötélszívvel a hurok teherbíróbb, ellenállóbb lesz.)

* Minden karkötőhöz 14 napos garancia tartozik, illetve egy párnadobozban és egy ajándék papírtáskában kerül kiszállításra.

 

 

  • A Constantin Nautics karkötők legigényesebb ízlést is kielégítő, legjobb alapanyagokból kiválogatott, kézzel készített termékeket jelenti, amelyekben nagy szerepet kapnak az élénk színek, így jól kiegészítik a nyári viseletünket.