hirdetés
Vissza

Dr. Chen Keserűfű Gyökér szeletek (20 g)

11 / 82
Kiválóan kezelhető vele a hajtöredezés, a hajhullás,a kopaszodás és az idő előtti őszülés.
 • Összetevők: Polygonum multiflorum. 5 g keserűfű-gyökeret főzzünk levesbe vagy teába.


  Több száz évvel ezelőtt egy He nevű ember eltévedt az erdőben. Évekkel később, mikor rátaláltak,meglepődve látták, hogy a korához képest haja koromfeketén fénylett. Később tudták meg,hogy életben maradásáért az ember alakjához hasonló útszéli keserűfűvel táplálkozott.

  A legendából ismert keserűfű áldásos tulajdonságai azóta tudományos megalapozottságot nyertek.Kelet-Ázsiában a közkedvelt " Hajszépítő Hét Drága Gyógynövény Elixír" egyik összetevője.

  Egészséges szervezettel erős, egészséges a hajkorona és a köröm is.A hagyományos kínai gyógyászat ezért a keserűfű gyökerét az életerő és a vér táplálására ajánlja.Erősíti a májat és a vesét,a csontozatot és az idegrendszert.Jelentős szerepe van a szövetek újjáépítésében,ezáltal a fiatalság tartós megőrzésében.

  Egy gyógynövényszaküzletben vettem keserűfű gyökeret, néhány fűszer, úgymint kardamommag, csillagánizs, cayenne bors kíséretében.
  5-10 g keserűfű gyökeret kell teába vagy levesbe főzni és minden nap fogyasztani a fenti jótékony hatások elérése érdekében.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,1 kg/db