hirdetés
Vissza

Nahrin Fehérje italpor vanília ízű (500 g)

Nahrin Fehérje italpor vanília ízű (500 g)
Összetétel:
•Fehérjével gazdagított írópor
•Tejfehérje
•Inulin
•Szójalecitin emulgeáló szer
•Természetes aromák
•Guármag liszt sűrítő szer
•Vanília magok
•Édesítő szer (Acesulfam K és Sucralose)
  • •Vaj előállításakor író keletkezik
    •Az író az egyik legértékesebb fehérje
    –írófehérje
    –ideális az izmok felépítéséhez még fogyókúra idején is
    –táplálkozási szakértők különösen értékesnek tartják a tejírót

    5 ok, hogy miért:

    A fehérjék között ez tartalmazza a legtöbb esszenciális aminosavat
    –izmaink 35% -ban speciális aminosavakból állnak
    Minél több ilyen aminosavat tartalmaz egy élelmiszer, annál jobb az izmaink számára

    A tejíró magas értéket képvisel
    –A táplálkozási fehérjék hatékonyságának mértéke:
    •egy bizonyos mennyiségű fehérjével mennyi sejtnövekedést lehet elérni
    •e tejíró fehérje értéke 104, amely a tojás 100-as referencia értékénél is nagyobb

    A tejíróban lévő fehérjét gyorsan feldolgozza a szervezet
    –kedvező az izom számára
    –hamar beépül az izmokba
    •mivel nagyon kicsi molekulákból áll
    •ezeket a bélrendszer gyorsan abszorbeálni tudja

    Az írófehérje elősegíti a glutathion termelését, amely a sejteket védi a szabadgyökök káros hatásától
    –A glutathion a leghatékonyabb gyökfogó
    –Az írófehérje az anyatej után a legmagasabb arányban tartalmazza a cystein nevű aminosavat, és ez szükséges a szervezet számára, hogy glutathiont tudjon létrehozni

    Az összes fehérje közül az írófehérje tartalmazza a legnagyobb arányban a tryptophan nevű aminosavat, amely a nyugodt, jó alvást biztosítja
    –Az ok: csak a tryptophan tudja felpörgetni a serotonin (boldogság hormon) termelését

    •A tejfehérjék egy komplex műszaki eljárással (az ún. hőbontással, vagy krakkolással) jönnek létre
    •Ezt az eljárást alkalmazzák a különféle zsírtartalmú tejek előállítására is
    –1. lépés: a tej felosztása tejszínre és sovány tejre (ez egy kíméletes szűrőeljárás)
    –2. lépés: a fehérjék szétbontása kazeinre és írófehérjére (a kazein kb. 80%-ot tesz ki)

    A fehérjék természetes formában maradnak úgy, ahogy a tejben találhatók

    A shake elkészítése:
    4 púpozott evőkanálnyi (kb. 30g) port keverjen el alaposan (esetleg shakerben) 2dl sovány tejjel
  • A termék értékelése:
    Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

    Vélemény írása
    Név:
    E-mail cím:
    Értékelés:                    
    Vélemény:
    Ellenőrző kód:
    captcha
     « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
    Vélemény elküldése
  • Termék tömege:0,5 kg/db
    Gyártó/Termék Honlapja:http://