hirdetés
Vissza

EverLife LongeVita kapszula (30 db)

Antioxidáns, goji tartalmú, immunrendszer erősítő étrend-kiegészítő.
LongeVita - mert az élet hosszan szép!
 • Kína egyes területein már régóta megfigyelték, hogy igen magas a 100 éven felüliek aránya a lakosságon belül. Ráadásul a 100 éven felüliek még kiváló egészségi állapotnak örvendenek és aktív életet is élnek.

  Hamarosan kiderült, hogy ezeken a területeken a lakosság táplálkozásának egyik alapja a goji bogyó vagy magyarul farkasbogyó.

  Azóta a farkasbogyó a világ többi táján is nagy hírnévre tett szert és úgy tekintenek rá, mint egy élethosszabbító csodatáplálékra.

  A goji hatásának titka a rendkívüli antioxidáns képesség. Az öregedésért ugyanis elsősorban a test sejtjeit folyamatosan támadó szabadgyökök a felelősek. A szabadgyökök viszont anyagcserénk végtermékei, így kiküszöbölni nem, csupán semlegesíteni lehet őket és az általuk okozott káros hatásokat.

  Ezt a cél szolgálják a különböző antioxidánsok, amelyek egy részét a szervezet maga állítja elő, a többit pedig a táplálkozás során kellene bevinnünk.

  Az életkor növekedésével viszont egyre csökken szervezetünk antioxidáns termelő képessége, ezért rendkívül fontos, hogy ezt antioxidánsok bevitelével pótoljuk.

  Erre számos vitamin, ásványi és növényi anyag is alkalmas, de egyáltalán nem mindegy, hogy egyes anyagok milyen erős oxigéngyök-megkötő képességgel rendelkeznek. Ezt a képességet az úgynevezett, ORAC érték jelzi, amely minél magasabb, annál erősebb oxigéngyök-megkötő képességet jelez. Tehát fontos szempont, hogy táplálkozásunk során minél magasabb ORAC értékű élelmiszereket fogyasszunk.

  A világon messze a legmagasabb ORAC értékkel éppen a farkasbogyó, a goji rendelkezik!
  ORAC értéke a hihetetlenül magas 303, szemben például a narancs 24 vagy az alma 14-es értékével!

  Ez alapján egyértelműen állítható, hogy a goji valódi szuperétel, amely jelentősen hozzájárulhat az életkor növeléséhez.

  A szabadgyökök elleni hatásos védelem csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának esélyét és ezzel párhuzamosan erősíti az immunrendszert is.

  Csökkenti az egyéb degeneratív betegségek és a cukorbetegség kialakulásának esélyét is.

  A LongeVita azonban nemcsak farkasbogyót, hanem egy másik igen erős antioxidáns anyagot, gránátalma kivonatot is tartalmaz. A gránátalma ORAC értéke 105, amely szintén a szuperétel kategóriába tartozik.

  Kinek ajánljuk?

  Mindazoknak, akik hosszú életet szeretnének élni, a kisgyermektől, az idősekig, a tinédzserektől az aktív nőkön át, a menedzserekig, hiszen a LongEvita Forte fő összetevője a farkasbogyó, ami a világon messze a legmagasabb ORAC értékkel rendelkezik, ezáltal jelentősen hozzájárulhat az életkor növeléséhez.

  A LongeVita életkiegészítő kapszula használata:

  Egy kapszula naponta. Egy doboz LongeVita vitaminkapszula 30 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,1 kg/db
  Gyártó/Termék Honlapja:http://