hirdetés
Vissza

Gyógyfű Boszy Egyiptomi útifű maghéj / Psyllium Husk / kapszula (60 db)

Növényi rostként az útifű maghéj támogatja a bélrendszer megfelelő működését. Eredményesen alkalmazható a rendszertelen étkezés, vagy a felgyorsult életritmus okozta renyhe bélműködés esetén. Fogyókúra során segít a teltségérzet kialakulásában, szerepet játszhat a zsír- és szénhidrát anyagcserében.
 • Az útifűfélék (Plantaginaceae) családjába tarozó, egyéves, szélporozta, elágazó szárú növény. Ázsiában őshonos. Iránból származik. Élelmiszerként is fogyasztják. Az európai (PhHg VIII.) és az USA gyógyszerkönyvekben hivatalos drog.

  A gyomor - bélrendszer működését segíti mint növényi rost. Székrekedés ellen alkalmazzák. Emberi tesztel alapján csökkenti a koleszterin szintet, segít a rákkeltő - mérgező anyagok kiürítésében. Fogyókúrában segíti az éhségérzet kialakulását és szabályozza a zsírok lebontását. Cukorbeteg diétában adalékként lassul a cukor felszívódása - vércukorszint csökkenés tapasztalható. Álatkísérletben megállította a tumor-telepek osztódását. Nyálkaanyagai (arabinoxylán) gyulladás gátló hatással is rendelkezik.

  Betegségmegelőző jelleggel (eméztés beállítása) legalább napi 2x2 kapszula ajánlott étkezés előtt. Fogyasztásakor minimum 6 dl-rel kell megemelni a szokásos folyadékbevitelt. Nagyobb mennyiségben fogyasztás előtt ajánlatos orvossal konzultálni. Az orvos véleménye alapján vastagbélgyulladás, - fekély kezelésében, cukorbeteg diétában alkalmas a terápia kiegészítésére.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,1 kg/db
  Gyártó/Termék Honlapja:http://