hirdetés
Vissza

Vita Crystal Q10 Forte 100 mg kapszula (30 db)

A Q10 megfiatalítja szervezetét! A koenzim Q10 (más néven ubikinon), elsőrendű antioxidáns tulajdonságú, valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.
 • A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formában alakul át.

  Szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladásával csökken. A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de mindig megfelelő mennyiségben! A szervezet 30 éves kor után egyre kebésbé képes saját maga előállítani, pótlását kívülről kell fedezni, mert táplálkozással lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet.

  A Q10 természetes forrásai: makréla, lazac, szardínia, marhaszív, és máj. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű a Q10 igénye, jelentősebb csökkenése enyhébb esetben krónikus fáradtságérzethez, komolyabb esetben szív-és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz, immungyengeséghez vezethet.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,11 kg/db