hirdetés
Vissza

TREC NUTRITION - PEPTIDE GLUTAMINE (160 kapszula)

A PEPTIDE GLUTAMINE egy tökéletesen felszívódó L-glutamin peptid, amely kulcsszerepet játszik a regenerálódási folyamatokban és javítja az immunrendszert.

 • A PEPTIDE GLUTAMINE egy tökéletesen felszívódó L-glutamin peptid, amely kulcsszerepet játszik a regenerálódási folyamatokban és javítja az immunrendszert.

  A PEPTIDE GLUTAMINE a legmagasabb minőségű tiszta L-glutamint tartalmazza, mely több lépcsős tisztításon és porlasztásos szárításon esett át annak érdekében, hogy javítsák a felszívódási képességét és antikatabolikus tulajdonságait. A PEPTIDE GLUTAMINE gyorsítja az izmok regenerációját a megerőltető edzést követően, javítja a test védettségét és véd a túledzettség tünetei ellen.


  Ajánlott adagolás:

  A termék egy adagját – 4 kapszula (vagy 5 g / 1 kanál por), 300 ml vízzel javasolt fogyasztani, naponta 3-4 alkalommal. Edzésnapon: az első adag reggel ébredés után, a második adag rögtön edzést követően, a harmadik adag az étkezések között, a negyedik adag lefekvés előtt. Pihenőnapon: az első adag reggel ébredés után, a második és harmadik az étezések között, a negyedik adag lefekvés előtt.

  Figyelmeztetés: 

  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Fogyasztása terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Használat előtt konzultáljon orvosával.

   

  Minőségét megőrzi:

  Lásd a csomagoláson.

   

  Tárolási feltételek: 

  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni. 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.

  Tápanyag érték 100 g-ban: 16 kapszula
  Protein
  78,6g
  12,8g
  Szénhidrátok
  9,7g
  1,6g
  Zsír
  5,3g
  0,8g
  Energia érték 1695 kJ /400 kcal 277 kJ/65 kcal
  Peptid L-Glutamine 98g 16g
 • GYÁRTÓTREC NUTRITION