hirdetés
Vissza

GRAPEFRUIT MAG KIVONAT (20 ml) (BIOEXTRA)

GRAPEFRUIT MAG KIVONAT (20 ml) (BIOEXTRA)

Grapefruit mag kivonat tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

A grapefruit magban található hatóanyagok hozzájárulhatnak a szervek, szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A Grapefruit mag kivonatban található citrus bioflavonoidok antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fokozhatják a C-vitamin hatását, és gátolhatják annak bomlását. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkenthetik. A flavonoidok az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges úgynevezett esszenciális anyagok; a grapefruit mag kivonat P-vitamint is tartalmaz. Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot.

 • Összetevők: Etilalkohol 83% V/V. grapefruit rezinoid kivonata. Citrus bioflavonoid tartalom: 8,6 mg/20 ml, az ajánlott napi legnagyobb adagban (45 csepp) 0,5 mg.

  Ajánlott adagolás: naponta 3x15 csepp 1 pohár (kb. 2 dl) vízben.

  Nettó térfogat: 20 ml

  Figyelmeztetés: Keserű ízű folyadék, csak higítva alkalmazható! Tömény formában nyálkahártya irritációt okozhat! Kisgyermekeknek (3 éves kor alatt), terhes és szoptatós anyáknak, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott! Citrusfélékre és alkoholra érzékeny egyéneknek nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

  OÉTI sz.: 1057/2006.

  Gyártja és forgalmazza: BIOEXTRA Zrt., 3000 Hatvan, Lőrinci út 20-22.