hirdetés
Vissza

KOLLAGÉN HYALURONSAV FORTE KAPSZULA (Dr.Chen) 30 db

BEAUTY-MAX Kollagén Hyaluronsav Forte étrend-kiegészítő kapszula

Szép bőr, erős haj, ellenálló köröm

A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. a kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin), támogatják a bőr, a haj és a köröm egészséges szerkezetének fenntartását. A cink és a biotin hozzájárul a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára. Beauty-Max kapszula válogatott hatóanyagokkal egy cél érdekében: a bőr, a haj és a köröm szépségéért és egészségéért.

 • Összetevők: II. típusú kollagén (hyalurinsav tartalommal), metionin, cisztin, C-vitamin (aszkorbinsav), cink-szulfát, B6-vitamin, (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), biotin zselatin kapszulába töltve

  Ajánlott adagolás: napi 1x1 kapszula bőséges (3 dl) folyadékkal lenyelve

  Hatóanyagok: 1 kapszulában: *NRV%:
  Kollagén (II. típusú): 180 mg -
  Hyaluronsav: 18 mg -
  Metionin: 70 mg -
  Cisztin: 70 mg -
  Biotin: 50 µg 100%
  C-vitamin: 20 mg 25%
  Cink: 8,1 mg 81%
  B6-vitamin: 1,4 mg 100%
  B1-vitamin: 1,1 mg 100%

  Tárolás: száraz, hűvös helyen

  Nettó tömeg: 13,9 g

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  OÉTI sz.: 10088/2012.

  Származási hely: EU

  Gyártja és forgalmazza: Oriental Herbs Kft., 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

 • Gyártó/Termék Honlapja:http://