hirdetés
Vissza

VENITA HENNA COLOR KRÉMHAJFESTÉK / 1. Napszőke

VENITA HENNA COLOR KRÉMHAJFESTÉK / 1. Napszőke


Ár: 690 Ft
Változatok
Szín:

A Henna Color gyógynövényes krémhajfesték a hajfestés és hajápolás alkotóelemeinek egyedüllálló együttese. Ammóniát és oxidánsokat nem tartalmaz. A gyógynövénykivonatok ápolják és óvják a hajat a festés közben, a henna kivonat pedig gondoskodik az egészséges csillogásról, hosszantartó, intenzív színélményt nyújt.

  • Összetevők: Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Isopropyl alcohol, Hydroxyethylcellulose, Lawsonia inermis (Henna) extract, Polyquaternium-7, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium chloride, Laurylalcohol, PEG-75 lanolin, Cocamide dea, Glycerin, Methylchloroisothiazolinone, Methlisothiazolinone, BHT, Parfum, CI 76540

    Kiszerelés: 75 ml

    Figyelmeztetés: A hajszínező erős allergiás reakciókat válthat ki. Feltétlenül végezzünk allergia próbát a bőrön 48 órával a termék használata előtt. GYermekektől elzárva tartandó. A ternék 16 éven felülieknek ajánlott. szembe nem kerülhet. Amennyiben mégis szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel. Kérjük a mellékelt használati utasítás figyelembevételét!Kesztyű használata ajánlott. Nem alkalmazható szempilla és szemöldök festésére. Használat után alaposan ki kell öblíteni.

    Származási hely: Lengyelország