hirdetés
Vissza

Xiaomi Mi bluetooth hangszóró MDZ-26-DB ARANY

Xiaomi Mi bluetooth hangszóró MDZ-26-DB ARANY
Xiaomi Mi bluetooth hangszóró MDZ-26-DB ARANY

Díjnyertes dizájn
A Xiaomi Pocket Bluetooth hangszóró 2015-ben két rangos dizájn díjat is nyert: Good Design Award 2015 és China Good Design díjakkal tüntették ki, és nem ok nélkül! A stílusos színekben elérhető, egyetlen masszív fémdarabból álló házba csomagolt hangszóró nem mindennapi hangzással, gazdag funkciókkal és hosszú üzemidővel ajándékozza meg vásárlóját. A Xiaomi nagyon olcsó, egy kivételes audio teljesítménnyel rendelkező, meglepően trendi készüléket tett le az asztalra.

Kimagasló hangzás
A Xiaomi Pocket Bluetooth hangszóró elképesztő hangminőséget nyújt. A kis méretét messze meghazudtoló hangerő és hangminőség bújuk meg a fém burkolat alatt.
Az Avnera SoC chipset digitális jelfeldolgozó egysége (DSP) alacsony torzítást biztosít még nagy hangerő mellett is. A 36 mm-es neodymium meghajtókat egy passzív mélyhang-radiátorral ötvözték a megfelelő hangerő érdekében. A fekete anodizált alumínium hangkamra biztosítja az első osztályú hangzást.

Hordozhatóság és funkcionaitás
A Xiaomi Pocket Bluetooth hangszórót számos hasznos funkcióval látták el, pl. köthetsz rá külső eszközt kihangosítás céljából az AUX bemeneten keresztül. Telefon csatlakoztatása nélkül is játszhatsz le zenét microSD memóriakártyáról. A gombokkal vezérelheted a lejátszást vagy a telefonod zenelejátszóját.

Chipset
Avnera AV3102
Bluetooth
4.0 kompatibilis kb. 10 méter távolságig
Hang
Beépített 2.0 sztereó hangrendszer
Akku
Beépített 1.500 mAh akkumulátor
Kb. 8 óra lejátszás egy töltéssel (töltő nem tartozék)
Csatlakozó
MicroUSB csatlakozó (kábel nem tartozék)
AUX vonalbemenet 3.5 mm sztereó jack (kábel nem tartozék)
MP3 lejátszás microSD memóriakártyáról
Hangerő szabályzó gombok
Mikrofon
Beépített mikrofon, telefonbeszélgetés kihangosítása
Méret
168 x 24,5 x 58 mm

  • Gyártó/Termék Honlapja:http://